760.

Mä oon niin yksin
aurinko painuu pilvien taa unet valtaa mielen kun ilta juoksee yöksi ja sinä aina vain sinäsinäsinä mä en pääse yli mä en unohda mä en kestä.
Mut et tuu takas nää samat sanat kirjoitettuna sen tuhannen kertaa tähän blogiin mutta kun jotenkin mun täytyy tätä itselleni selittää kun mieli ei vieläkään suostu ymmärtämään mitä ei koskaan tarkoittaa.
Se tarkoittaa sitä että me ei halata enää koskaan se tarkoittaa ettet sä kuule mitä mun elämässä tapahtuu et enää koskaan se tarkoittaa niin paljon kaikkea surullisen kipeitä juttuja että mietin jo avaanko juuri sitomani käsivarret revinkö huolellisesti leikatut laastarit irti ja painan terän ihoon?
Mut emmä niin tee en jaksais enää sitoo käsiä uudelleen ja jos niin en tekis vaihtoehtona olis lattialla nukkuminen tai sängyn sotkeentuminen vereen.
Mutta suoraan sanottuna mä odotin enemmän.
Tottakai minä ja liian suuret toiveet jonkun mielestä kai sopiva yhdistelmä koska näin kävi mutta mä oon suurimmaksi osaksi eri mieltä.
Mutta sitä turvaa sitä ei näissä öissä oo nimeksikään päivät painuu iltaan uppoaa kuten terä käteeni ja vaikka välillä mä puhun suurimmaksi osaksi oon hiljaa.
Voin haudata toiveet turvasta syvään haluun kuolla vasta kuolemassa mä sen saan seuraavan kerran oikean turvan.
Tää paikka vetää roolinsa huolella joojoo kyl me halutaan auttaa ja niin edelleen mut esittämistä sekin kaikki on mä alan nähdä sen kun kuukaudet kuluu.
En mä väitä et mun olis ollut turvassakaan hyvä olla ja nythän se olis joka tapauksessa ollut jo ohi mut ei tämäkään paikka mua mihinkään muuta.
Jos ne ois tahtoneet jos ne ois tehneet tästä paikasta oikeasti turvan sellaisen, jossa ei ois jatkuvaa pelkoa pois joutumisesta jos ne ois tehneet tästä sellaisen kaikki vois olla nyt hyvinkin eri tavalla.
Mut ei ne tahtoneet ei vaikka tää on niiden työtä ne heittelee kommentteja kuinka mun kannattais lopettaa tän kirjoittaminen eivät vaivaudu lukemaan tekstejä ottamaan näitä osaks mun "hoitoa" vaan vaanivat mun virheitä jotta saisivat mut kii ja pois täältä.
Miksei mua ymmärretä?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229