73.

Niin pitkään pimeää
kun aurinko sitten vihdoin valo tuntuukin jotenkin oudon turvalliselta biisejä joiden sanoissa ei ole kuolemaa yksin hymyjä vielä kerran ympäri että jos kevät kuitenkin tänäkin vuonna että jos ei kuolema ihan vielä.
Samoja biisejä vuosia sitten on tekstejä ilosta teksteihin on liitetty näitä biisejä vuosia sitten takaisin ei voi palata mutta kaikkea ei ole pakko unohtaa.
Että jos kuolema ei ihan vielä jos tämä lumi vielä sulaisi ja jos pääsisin vielä kävelemään noita teitä kuten sinä keväänä vuosia sitten kun aurinko vielä paistoi lenkille koiran kanssa ja sitten ihmisiä musiikkia ja yö että jos vielä edes kerran ja mitä muuta kuitenkin aina liikaa ahdistavia tunteja tehtäviä joita en osaa ja päiviä joita vain suoritan koska on pakko elää.
Ja kuitenkaan en tuntisi mitään enää samoin tämä sumuinen pää unohtaa aina sanat ja tapahtumat auringonkin vaikka se paistaa silmiin en tunne enää niin kuin ennen pakkasta ja naurua enää edes biisit eivät ota mukaansa niin kuin ennen kun tänään mikään ei ole enää niin kuin ennen.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229