716.

Kun istuu jääkylmän suihkun alla
tulee joskus ajatelleeksi eikö tätä helvettiä vois vaan lopettaa silti sitä jää siihen paikoilleen eikä oo varma itkeekö vai ei ja jos niin mitä sitten itkee sitäkö että kylmä vesi laittaa kehon tärisemään vai pahaa oloa mielen sisällä?
Kaupassa kävelen sen hyllyn eteen jossa on teriä melkein otan käteeni sen halvimman pakkauksen sen jonka terät on helppo purkaa osiin nykyisin kun otan rikkomattoman terän käteeni ei mee kuin hetki ja se on osina niin sitä oppii asioita niitäkin, joita ei ehkä olis tarpeen edes oppia.
Mut mä jätän ne siihen kävelen pois ulos sateeseen en hymyile joku mun sisällä huutaa itkee ja kiljuu miksimiksimiksi jätit ne sinne ja se miettii kuinka kivun olis saanut hetkeksi pois jos vaan olis ostanut ne.
Joku täällä sanoo että viiltelystä ei enää edes keskustella hah, ei siitä mun mielestä tarvitsekaan puhua en mä ennenkään siihen oo lupaa kysynyt mutta ei mulla oo mitään aikomusta lopettaa viiltelyä.
Jos ne kuvittelee et toi sais mut lopettamaan viiltelyn ne on niin väärässä ja se kun sanotaan että mun pitäis ajatella toisia et niille tulee paha olo jos viillän mä en hei koskaankoskaan kulje täällä verisin käsin tai hihoin ihan niin kuin en oo koskaan missään kulkenut tai tuu kulkemaankaan ainoa keino mistä muut täällä sais tietää mun viiltelystä on tää blogi ja se nyt on taas jokaisen oma asia haluaako tätä avata.
Mut niin ne varmaan ihan oikeesti luulee et mä lopettaisin viiltelyn kun ne sanoo ettei se oo mikään vaihtoehto ne ei tiedä taustoista mitään ne ei tiedä kuinka monta kertaa turvassa käytiin pitkiä keskusteluita viiltelystä ja terien hallussapidosta ja kaikesta.
Turvassa yritettiin aivan kaikki ensin musta välitettiin osoitettiin se kaikin keinoin sitten vähitellen alettiin uhkailemaan et joudun lähtemään jos viiltelen enkä lopeta ja niinhän siinä sitten kävi turva päättyi siihen viiltoon joka on suurempi kuin mikään minkä koskaan oon viiltänyt.
Ne ei ymmärrä puoliakaan siitä kuinka käsittämättömän tärkee paikka turva mulle oli ja jos mä olin valmis menettämään paikkani siellä jotta saisin viiltää mulla ei oo mitään aikomusta lopettaa viiltelyä täällä paikassa, johon mulla ei oo mitään tunnesidettä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229