696.

Ja kun ilta hiljenee
mä alan kuvitella sua luokseni mietin mitä kertoisin tänään, tästä päivästä näyttäisin tänään repimäni haavat ja mä kuvittelen sut silittämään mun kättä.
Välillä mä ymmärrän ettei täs ikäväs oo mitään järkee ettei tää oo enää tervettäkään mut suurimman osan ajasta mä hukun niihin muistoihin kannan taakkojani selässäni hautaudun ikävänpeiton alle suojaan.
Enkä koskaankoskaan tahdo unohtaa ei en sua en tän elämän aikana.
Vaikka samaa aikaa tunnen kuinka ikävän kestäminen on liikaa mun mielelle kuinka se on yhä suurin syy miks tahdon kuolemaan.
Ristiriitoja joiden ymmärtämiseen ei mun voimat riitä joskus mä itken pelkästään sitä että olisin tahtonut sellaisen helpon elämän että oisin jäänyt sellaiseksi lapselliseksi kuin olin vielä kolmetoistavuotiaana muiden jo tavoitellessa kohti aikuisuutta.
Siinä kohtaa minäkin aloin kantamaan vastuitani niin että viisitoistavuotiaana uskoin jo kuoleman olevan pelastus joka vie pois pahasta maailmasta.
Joku sanoi et mut laitettiin kantamaan vastuu itsestäni liian nuorena mä mietin sen ennemmin niin että oon aina pakoillut vastuitani siis siitä saakka kun niistä mitään aloin ymmärtämään.
Mutta lopulta silläkään ei oo merkitystä toiset vaan onnistuu elämässä ja no toiset vaan jää paikoilleen eikä niistä koskaan tuu mitään.
Eikä millään oikeastaan oo merkitystä kun elämän arvo punnitaan itsemurhan onnistumisena tai viiltojen syvyydellä ja määrällä aikakin ikäänkuin kadottaa itsensä jää vain tyhjää tilaa sellaista jota kukaan ei saa kiinni käden haparointeja sellaisia jotka tavoittelee kohti toisten käsiä kohti pelastajaa tahtomatta kuitenkaan kenenkään tarttuvan, kiskovan pintaan.
Mun mieli kelaa keinoja päästä pois tää epätoivo on syvempää kuin kuukausiin en oo pitkään aikaan miettinyt keinoja tappaa itseäni sisällä.
Nyt mä mietin laukun olkahihnaa kuristumassa mun kaulan ympäri muovipussia tukehduttamassa mua vaikka varsin hyvin tiiän että haaveiks nää jääkin en mä koskaan uskaltais itteeni kuristaa ainakaan selvinpäin mun tahto ei vaan riittäis viemään sitä loppuun saakka.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229