687.

Kaikki paha loppuu aikanaan.

Kävikö nyt niin kun laitoin oven liian kovaa kii että mulle se ei enää aukeekaan? Täällä seison ja huudan sua vielä uudestaan. - Vesterinen Yhtyeineen
Ne teidän lähdöt ne palaa mieleen turhaa mä tarvittavaa hakisin sillä mikään ei mikään vie tätä oloa pois.
Ne teidän lähdöt rikki repivät tuhoavat ei niille löydy ees kuvaavaa sanaa.
Mä itken ja muistan sun tapas olla lähellä mä itken ja muistan ne viimeiset illat ensin lähdit sinä ja sitten lähti hän ja välissä vain vajaa vuosi.
Mä muistan sun lähdön sohvannurkan johon käperryin syvemmälle kerälle kun te yhdessä olitte selittäneet mitä tapahtuu hän lähti toiseen huoneeseen jätti mut hyvästelemään sut ja mä jätin ne hyvästit näyttämättä kyyneltäkään halasit pitkään ja toisenkin kerran sitten lähdit pois.
Palasithan vielä kerran ja toisenkin viimeksi näin sut vuosi sitten käveltiin sairaalan pihalla en enää muista mitä puhuit mutta muistan kuinka jäin sun halaukseen niin että lopulta se olit sinä joka siitä irrottautui kun yleensä mä halaan ihmisiä nopeasti vain koska niin kuuluu mutta silloin mä olin sen päättänyt mä en päästäis susta irti yhtään aiemmin kuin olis pakko.
Ja entä se hänen lähtö tässä on vain talvi välissä enkä oo jaksanut selvittää voisko hänet vielä nähdä kun en mä kestäis sitä selviäis siitä hengissä uusista jäähyväisistä.
Se lähtö hänen käsi mun harteilla jotain puhetta elämän jatkumisesta siitä kuinka kuolema ei oo ratkaisu en mä paljoo muista se hetki oli niin kipeä sitten vain halaus ja hänkin oli poissa.
Sen jälkeen yhtä tärkeitä ei oo ollut enkä mä tiiä onko se hyvä vai huono asia.
Ehkä vähän molempia hyvä siksi ettei satu kun ihmiset lähtee huono siksi ettei kukaan anna mulle läheisyyttä samalla tavalla kuin ne pois lähteneet.
Ja jollei läheisyyttä oo ei oo mitään kylmiä kyyneleitä yksin huoneessa salattua itkua aulan nojatuolissa mä kaipaan ja sitten vihaan ja sitten taas kaipaan ja vihaan.
Ei tää johda mihinkään ei koskaan paitsi kuolemaan tietysti jossain vaiheessa mut siinäkin voi kestää kun mun sanoihin ei luota enää kukaan.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229