661.

Mä luen päivän uutisia tyhjänä
miksi mä enää edes avaan näitä sivuja ei mikään enää merkitse mitään vanhoista tavoista on vaikee päästää irti vaikka oma maailma on sortunut ympäriltä.
Se on sun paha olo joka johtuu vain musta siitä että halusin tulla rakastetuks siksi että kaipasin liikaa läheisyyttä ja nyt sä et enää pysty lähtemään jättämään mua odottamaan yksin kuolemaa vaan sä elät tätä mukana kun mä tipun alas jyrkänteeltä syvään kuiluun.
Sua sattuu ja mua sattuu se et sua sattuu mut kaikki olis hyvin jos vain pystyisin lupaamaan elämää silloin sua ei sattuis näin mä voisin suojella sua pahalta ja olla sulle kaikki se mitä ikinä tarvitset jos mä edes osaisin olla niin auttaa sua.
Mut mä en pysty lupaamaan en elämää kuukauden päähän vielä vähemmän puolen vuoden - vuoden päähän mä vaan itken kuolemaa yksin hämärän hiljentämässä huoneessa kirjoitan loputtomia sanoja paeten vielä hetken painajaisia.
Sit sä et enää vastaan viestiin pelkään kuulenko susta enää koskaan mitään vaikka sunkin lähtö olis täysin oikeutettua mut kuuluukin hylätä jättää yksin ja vittu mitä ikuista itsesääliä nää mun tekstit on itserakas, itsekäs, ihmishirviö.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229