640.

Mä rukoilen sua
kuka sit ikinä ootkaan tuu ottaan tää mun paha olo pois anna edes keinoja kantaa tää.
Mun omat voimat on loppu mä oon niin niin väsynyt mä en jaksa enää yhtään iltaa en yhtä ainoaa oven sulkemista hylkäämistä pois lähtemistä.
Sillä ne palaa joka kerta mieleen teidän lähdöt joka kerta kun joku lähtee pois mun huoneesta säikähdän toisen liikettä sitä kuinka joku nousee ylös tuolista sillä se tarkoittaa että se lähtee keskustelu loppuu ja mä jään yksin mutta pahempaa kuin se on se kun ne lähtee pois töistä enhän mä ees välitä kenestäkään mullehan on aivan melkein sama kuka täällä on töissä silti musta tuntuu niin pahalta ne lähdöt.
Mä en ihan oikeesti selviä huomiseen en tahdo sairaalaan en todellakaan mutta en jaksa tätä yötä jos uus tarvittavaakaan ei toimi mä etsin keinoni satuttaa itteeni täällä jos en muuta keksi leikkaan vaikka saksilla noi tikit pois ja revin haavat taas auki.
Sen lääkkeen sen on aivan pakko toimii ja pian sillä oon aivan liian väsynyt ajattelemaan järkevästi ja et huomenna kaduttaa jos nyt teen näin oon liian väsynyt estelemään itteäni älä nyt oota vielä hetki ja niin edelleen.
Ota mut vaan syliin silitä poskea anna olla se pieni lapsi oo mulle se turva äläkä lähde pois mä rukoilen sua.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229