36.

Sen silmät kuolleet silmät tässä evä se on taipunut luonnottomaan asentoon siihen sattui ei luonnollinen kuolema tapoit mut ja syöt mua tunnen suussani pala kuollutta lihaa tapettua mitä nopeammin syöt sitä nopeammin tämä on ohi mutta se kuoli turhaan mieti kuinka se tapettiin verkkoon ja siitä hidas kuolema tai mistä mä mitään tiedän muuta kuin et kuollutta lihaa silmä ei näe enää tämä ei ole kaunista kuolemaa ei kaunis ei niin kuin se pikkulintu tämä on ruma kuolema ja minä syön sitä.
Ja vain siksi että en uskalla sanoa ei. En edes silloin kun kosken kuolleita suomuja sä loukkaat jos et syö yhtään uutta ongelmaa tässä ei tarvita sä oot ongelma.
Ja mun unissa nää päivät ei pääty koskaan aina ne palaa nauraa jättää pakottaa itkeminen on turhaa ne nauraa ja alistaa mulla ei oo mitään mä en koskaan oo mitään.
Silti hetken ennen nukahtamista toivo on tunne se on olemassa oikea tunne jossain sisällä niin pitkän ajan jälkeen jos musta tulis ihminen?
Jos mä olisin vapaa sanoisin ei silloin kun haluaisin sanoisin ei en halua nähdä sua sanoisin hei kännykkään ilman että olisin vastuussa selityksistä miksen halua kuunnella sun ääntäs ja sanoisin ei kun tulisit liian lähelle ja sen jälkeen kävelisin vain pois en katsoisi taakseni ja olisin sen yhden kerran voittaja.
Ja mä olisin vapaa tuulessa olis naurua nauru olis elämä eikä se tarkoita että mä loukkaisin olisin ilkeä ei se ole vapautta ei en halua jäädä yksin haluan vain olla onnellinen haluan vapaita öitä vapaita askelia ei enää niiden katseita.
Sillä mä tiedän että niin saa tehdä, oikeassa elämässä. Sillä mä olen nähnyt niin monta oikeaa elämää ja niidenkin elämä on.
Ja mun ihan kohta kuukausi kaksitoista päivää ei saa olla varma mutta minä olen.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229