1315.

Kaiken jälkeen toivon vain sun tietävän et oon pahoillani.
Et mä itken näitä pimeitä iltoja lyöden itteeni kun viiltää en yhtäkkiä osaakaan.
Kai sä tiiät et mä vihaan mua ihan yhtä paljon kuin sä?
Ja joo mä tiiän ei viha kasvata mut jos on kasvanut vihassa ei mieli lopulta muuksi osaa tullakaan.
Vihatuksi ja vihaiseksi turhaksi roskaksi maanvaivaksi anteeks maailma anteeks sä anteeks te kaikki.
Voisko joku vain ei voi tiedän tiedän ota ittees nyt niskasta kii helvetti ryhdistäydy kuka täällä huutaa kenen kyyneleet keittiönmatolla kuka hyperventiloi nurkassa?
En oo varma kuka oon mä mut sen tiiän että kuolla mun ois silloin pitänyt jo ensimmäisenä pimeänä marraskuuna eikä ikinä antaa itteni tuhota näin paljon ja joo tiiän en lähtis enää yrittämään mitään niin naurettavaa kuin ne kaikki mun kohdalla on olleet en mä pystyis kuitenkaan ja taas joku vaan huutais on se helvetti kumma kun ei aikuinen ihminen osaa itsestään vastuuta kantaa! eikä siinä hetkessä auta piiloutua tai selittää sillä totuuttahan se huutaa totuutta siitä kuinka arvoton oon.
Itseviha ei auta mitään itsesääli ei johda mihinkään epävakaita ei auta mikään ja mä tiiän ettei mikään ikinä mun kohdalla tuu oikeesti onnistumaan mä tiiän paikkani jo se mulle huudettiin joskus seitsemän vuotta sit nii silloin ennen ku mistään ei ees puhuttu huudettiin ja kirjoitettiin uhkauksia vain aivan muistan kyllä mähän olin vaan vaikea murrosikäinen kuten olin vaikea lapsi aina se paha aina se joka tuhos toisten elämät nii jo sillon lapsena valvotin en antanut nukkua olin agressiivinen sellanen hirviö varmaa hullu ei kenenkään ollut tarkoituskaan nähdä sen kaiken taa sillä vikahan oli jo vain silloin mussa.
Tää kaikki kuulostaa aina vaan vääremmältä en sais kirjoittaa näitä en edes ajatella en sais tuntea enkä elää.
Ja silti helvetti vittusaatanaperkele aina tässä tappais jo ittensä aina hengissä ja valittamassa itsesäälissä uiva lapsellinen turha roska joka jostain syystä päästettiin tänne toisten keskelle miksei kukaan voi tappaa tuota?
Estää mua huutamasta estää mua tuhoamasta miks tän annetaan yhä jatkua?
Miks mua ei heitetä johonkin vangiksi miks mua ei rangaista?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229