1257.

Sekava pää kirjoittaa papereita täyteen kipua ja ikävää pyytää toista puoltaan pysymään todellisuudessa kun toinen on jo paennut syvälle turvalaaksoonsa jossa itketään hakemaan nallereppuista tyttöä kotiin.
Mikä olet kysynpähän nyt vaan kuka luulet olevas painu vittuun huutaa kolmas tikit raivostuttaa ahdistaa tuleva ne laittaa mut takas kämpille maanantaina sekopään jatkamaan sekoilua ei siinä auta mielikuvaharjoittelu ja muutenkin mä tiiän vieväni tätä aivan väärään suuntaan.
En mä voi kirjoittaa lapsuuttani uudestaan mä en voi olla eri tyttö eri perheessä vaikka kuinka haluaisin vaikka kuinka kirjoittaisin menneisyys ei muutu ei katoa.
Mä haluan vastuun pois mut en osaa perustella sitä ne tietää tietävänsä asiat mua paremmin ne tietää tarkkaan missä vaiheessa missä vaiheessa mä luovutan huudan ihan vitun sama ne tuntee mut jo kun mun ääni murtuu multa loppuu perustelut.
Ja kun mä tahtoisin vaan olla valmis molempiin palavereihin mä tahtoisin et mulla olis selvästi kirjoitetut paperit tahdon että edetään näin ei kun näin on pakko edetä en selviä muuten mutta ei mä kirjoitan jostain nallerepuista.
Mä en vaan osaa mulla olis maanantaihin aikaa saada tää pää kasaan mieli hallintaan kii ajatuksista järkeviä perusteluita pyynnöt kerättyä kasaan mut ei mä nään jo kuinka mun viimeinen toivo maanantaiaamu kello kymmenen valuu ohi kaiken ton syyssateen lailla ja mä lähden sieltä itkien yksin kämpille kaikki on ohi taas ei mua voi auttaa kun en tiiä mikä mua auttais mut ne toiset tuntuu tietävän liian tarkasti.
Ja ne taitaa tietää väärin.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229