1254.

Mä oon roskaa ja meillähän on sit täällä tapana kun on tuommosia et pidetään pitkähihaisia niin aioinko mä mitään muuta aioinkokaan mä parempihan niiden on varmistaa et oon varmasti ymmärtänyt paikkani.
Roskaa niin likainen saastainen mä vihaan tätä kehoa mä vihaan tätä ihmistä ottakaa tää pois musta antakaa terä jotta mulla on keino poistaa tää lika musta.
Kaikki hylkää tottakai kaikki hylkää koska vain sen ansaitsen kivun lähdöstä kivun vihasta kivun halveksunnasta mä oon arvoton sairaalavaatteissa nimetön tapamuttapatapamutsaatanatapa ja sä naurat sä naurat kun sun hiukset keinuu tuulessa oot vapaa ja kaunis sussa on onni ja tulevaisuus joskus suru mutta mahdollisuus käsitellä se jonkun kanssa sä osaat nää jutut ja mä katon sun kuvajaista suljetun ikkunasta katkerana ja kateellisena liian vanhana liian liian liian sopimattomana.
Mut sä et käänny juokset kii hänet tartutte toisianne käsistä ja hetken ette nää syyskuista puistoa vain vaan siniset silmänne mä katoan samalla toivon tän olevan viimeinen masennus mä en halua enää lentää en toivoo itsestäni liikoja mä haluun nukkua mä haluun kuolla kipuun.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229