1252.

Jos minä uskon yössä valoon anna minun uskoa älä sano etten minä tälläkään kertaa uskaltaisi kun en edellisilläkään älä sano minulle mitään.
Anna minun mennä kun olen menossa ei sinusta muuhunkaan ole ja itsehän sinä sen sanoit olen pelkkä huomiohuora teen temppuni kaiken sen jotta voittaisin edes yhden katseen sanan tai lauseen.
En jaksa jäädä pelaamaan peliänne en muista sääntöjänne mä oon valmis lähtemään laukussa hirttoköysi enhän mä kuolla tahtonut mut enää en ajattele sitä kuolemana mulle se on valo mulle se on vapaus syli ja turva kaikki hyvyys kunhan vain hyppään siksi en osaa pelätä samalla tavalla kuin ennen tunnen rauhaa mutta en rakkautta en rakasta ketään enkä mitään en vihaakaan haluan vain jo pois täältä ikuisen stressin keskiöstä.
Ei mua oltu luotu tähän kyllähän te ootte sen aina tienneet ja minäkin joskus halusin uskoa ja leikkiä että oppisin säännöt tämän pelin leikkimään oikein mutta nyt tahdon vain pois kun terät eivät vie kipua sisältäni pois sillä haavat ovat niin syviä että ne katoavat niihin.
Haen keittiöstä puukon pelastaakseni tilanteen mutta ymmärrän jo tarvitsen lopullisempaa kuin pelkän verenvuodon.
Siksi siksi tiedän mihin menen syyskuussa on kaunista kuolla mitä menetän en ketään en sinua en häntä en edes turvaa en elämää en toivoa tulevasta.
Minä vain saan niin valtavasti saan valkeiden siipien suojaaman sylin jonkun joka ei ikinä hylkää yksin pimeään saan ikuisen rauhan ja valon.
Ja joo tuu sanomaan et oon ollut niin vitun hirvee ihminen etten ansaitse siellä mitään hyvää tuu vaan hauku mua huuda mulle raivoa jos tahdot tai jaksat nähdä sen vaivan mut mä haluun sun tietävän etten mä sua usko mä uskon sitä joka mua kutsuu.
Mua kutsutaan mä kuulen kuinka mua kutsutaan ja mä oon valmis lähtemään mä pääsen nukkumaan te jäätte tänne en haluu sitä miettiä mä haluun miettiä matkaani sinne ja eloa siellä en enää mitään muuta.
Koska tänä yönä kaikella on mahdollisuus olla hyvin.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229