1245.

Tikkaamaton haava kädessä ne ei tiiä ja mä en kerro vedän laastarilla sen reunoja lähemmäs toisiaan on parasta pitää sitä loputtomiin sen päällä vaikka täytyyhän sen ajallaan parantua?
Hitaasti sekoan näääin pää on liian täynnä ajatuksia ja sit yhtäkkiä en jaksa enää liikahtaakaan vie tää pois musta jos mä viillän lähteekö tää?
Mä tiiän mihin viillän reiden auki siitä tulee syvä ja kaunis ja paljon verta tänään ei oikein sais sillä jalalla ei voi ratsastaa huomenna jos nyt meen ja teen sen täytyis vielä malttaa mut tää pää huutaa ja mä oon ihan helvetin väsynyt.
Mä en pääse tästä mielestä pois uus lääke ei vienytkään näitä päiviä mukanaan sen piti mä mietin ja kyyneleet juoksee mun poskille sen piti rauhoittaa toinen sanoo et voi olla ettei lääkkeet tehoa tähän se ei taida ymmärtää että tälläisen mielen kanssa ei pysty elämään en tahtois enää kuollakaan mä tahtoisin vaan tän pois musta.
Mun täytyy päästä pois mun täytyy saada tää mieli sammumaan mun on pakko mut mä en osaa mulla ei oo keinoja en tiiä enää kaikki vaan pahentaa kaikki vaan lisää ajatuksia ja mä oon aina enemmän sekaisin.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229