1226.

Toisten paha olo
no se tekee surulliseksi mutta ei vedä mukaansa.
Onneksi, sillä en voisi enempää rakastaa elokuun viileää istun aseman portailla virkkaamassa sitten tajuan että onhan meillä kämpässä parvekekin siirrän sen lasit sivuun ja levitän viltin betonille eksyn wilmaan kuudetta kertaa samalle päivälle ja siellä ne on mun ekan jakson kurssit.
Jos sellanen nopee biletanssi tähän väliin musta tulee taas pitkästä, pitkästä aikaa opiskelija äidinkieli, matematiikka ja englanti vain kolme kurssia mut mä keskityn niihin täysillä ne on ensisijainen asia mun elämässä ens viikosta alkaen.
En jaksais odottaa viikkoa tiiätkö et ens maanantaina mun ja maailman välissä ei oo ketään mä voin käydä lukion just niin kuin itse tahdon hädintuskin kursseista läpi päästen tai opiskella loputtomiin ja ehkä jopa pärjätä hyvin.
Varmaan vaikea arvata kumman tien juuri nyt oon päättänyt valita vaikka ne sanoo ettei saa vaatia itseltään niin paljoa mä vaadin koska mä haluun saada paljon enemmän kuin lukion jotenkuten läpi päästä vielä pidemmälle en oo varma minne mut haluan suorittaa lukion niin ettei se vie multa mahdollisuutta mihinkään jatko-opiskelupaikkaan.
Mä pystyn tähän mä niin pystyn.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229