1222.

Emmä enää tiiä
mun on pakko mennä sinne kouluun mun on pakko hoitaa arki mun on pakko.
En jaksais enää en mut kun ei oo vaihtoehtoja jaksa pakko sun on.
Enää en saa olla masentunut en tarvita apua enää en saa saada hysteerisiä itkukohtauksia enää en saa viiltää.
Mun täytyy olla aikuinen en saa verrata tilannettani toisten tilanteisiin mun on mentävä eteenpäin koska ne käskee ne ei anna vaihtoehtoa ei oo muuta mahdollisuutta kuin ajaa ittensä vasten kallioo.
Surusta kylmä naura ja hymyile miksen mä sais vielä olla heikko ja tarvitseva?
Miks mun täytyy nyt vain pärjätä miksen sais olla vielä vailla vastuuta miks just nyt kaikki se kaatuu mun harteille?
En jaksa.
Viiltely sais kai tuon terän rikottua mutta ei oo mitään sidetarpeita mukana sitä verta olis joka helvetin paikassa pitäis malttaa huomiseen haluun tänään haluun nyt viiltää välittämättä mistään.
Toi järvi on tossa houkutuksineen aamuyön unen aikaan kukaan ei ees näkis aamulla oisin vaan kadonnut psyykkisen voinnin pitää olla sellainen että reissuun voi lähteä niimpä vittu niin mutta mun psyykkinen vointi onkin teidän mukaan niin helvetin loistava et on pakko mennä kouluun tai tehdä jotain muuta eli tässä reissussa ei oo mitään ongelmaa!
Paitsi nii paitsi tää mut ei mua kukaan enää kuule ei se ois tarkoituskaan tarkoituksenmukaista sen yhden sanoin toi sana on määrittänyt mun viime vuodet ja määrittää ilmeisesti tulevatkin itkettää itkettää niin paljon haluun pois tästä pois minusta ja minuudesta tapa mut kuole vitun läski kuole tänä yönä kuole ei ne kuule ei ne nää sun täytyy olla hiljaa ja hymyillä muuta et saa muuta et ansaitse muista se kuollessas muista se aina.
Ja kyllähän sä sen muistat lapsuudessa se leima painettiin sun mieleen sä et pysty pesemään sitä pois väri ei haalistu ei se teksti ei poistu arvoton lukee sun selässäs suurin mustin kirjaimin ne painoi sen syystä jotta tietäisit paikkas jotta et koskaan täysin unohtais sitä mistä lähdit ja mihin sun kuuluu päätyä - kuolemaan yksin ja turvattomana.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229