1185.

En oikein tahtois kuollakaan tahtoisin vaan tuntee jotain niin syvää ja mä en tiiä miten muuten niin syvää tunnetta voi tuntea kuin viiltämällä reisiä hahaahah läski viiltämällä niitä kunnolla tajuutsä vaikka luuhun saakka sit ehkä tuntisin tätä elämää kipua, tuskaa, iloa, onnea.
Sille tunteelle jota etsin metsäautoteiltä ja kerrostalojen kellareista ihmisvilinästä ja hautausmailta ei oo nimeä.
Jos mä nimeäisin sen elämäksi puolet sen tunteen voimasta kuolis jos onneksi ei kukaan tajuais sen syvyyttä.
Tiiätkö kun se tunne se hetki jossa on niin suuri suru et se muuttuu helpotukseksi se tunne vaatii ymmärretyksi tullakseen kaikki maailman sävyt tummat pinnat ja sokeuttavan kirkkauden.
Ettekö te etsi jatkuvasti jotain ettekö te kaipaa mereen ja sinne kahlatessanne kuuhun ja tähtiin?
Mä en ymmärrä miten kaikki jaksaa tän arjen läpi mä oon vuosia kysellyt et mikä on se juttu joka saa heidät elämään ja lähes jokainen on vastannut et elämä itsessään on syy elää.
Miks mä en tajua?!? Mitä mä en tajua? Mikä multa puuttuu ettei tää elämä tällasenaan riitä? Mä haluan vaan tuntea. Jotain. Taivaat, meren, tähdet valtatiet ja kaupunkien kutsun kuulla villihevoslaumojen saapuvan ja valloittaa vuoria ja nukkua purjeveneessä.
(Ja aivan lopulta vain sut pitämään kättä mun harteilla.)
Ja silti mä luulen et vaikka tekisin noi kaikki mä en pystyis tuntemaan sitä tunnetta kuin sen pienen hetken sit jo kyllästyisin kaipaisin muualle ja muuta ja äkkiä ja pois ja mitä enemmän noita juttuja tekisin sitä epätoivoisemmaksi tulisin yrittäessäni löytää syyn elää.
(Paitsi sun luota en haluais pois, mutta sä et ikinä palaa mun elämään ja siks tää ei ees kuulu tähän listaan.)
Elämä voi olla lahja mut musta ois ihan reilua et lahjan mukana ois saanut edes muutaman ohjeen et mitä helvettiä täällä kuuluis tehdä ja miten löytää elämälleen tarkoituksen niistä palasista jotka sai eikä vaan jatkuvasti haikailla jotain suurempaa jotain jota ei oo mahdollista saada.
Kommentti elämälle: vittu lopu jo!
Nii ja onneks on Maija Vilkkumaa, sanoituksissa on mukana sitä tunnetta jota kaipaan niin et haluun vaan huutaa liikenteen sekaan vittusaatanaperkelettä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229