1172.

Mua pelottaa nukahtaa
mua pelottaa laittaa silmät kii vaikka jättäisin oven kokonaan auki vaikka huoneessa ei olisi yhtään pimeää kohtaa ja vaikka tarkistaisin kolme kertaa että jokainen kaapinovi on varmasti kiinni.
Sängyn alle en uskalla katsoa etsin yövalon sieltä nopeasti en pysty ja pelkään että joku tarttuu mun käteen.
Pelkään niin kummallisia asioita ja niin paljon etten oikeasti tiedä miten selviän aamuun.
Voisin hakea tämän päivän viimeisen opamoxin mutta noi kaksi aiempaa yhdessäkään otettuna eivät auttaneet mitään.
Oon käyttänyt kaikki keinot jotka tiedän mutta tärisen yhä itkusta ymmärrätkö mua pelottaa!
Mua pelottaa enkä uskalla nukkua en voi sulkea silmiäni sillä en kestä enää painajaisia en voi valvoa yksin koko yötä huoneessani mä oon umpikujassa eikä oo ketään joka vois pelastaa mut.
Voin viiltää joo mut mua pelottaa nyt sekin mua pelottaa kaikki aivan kaikki ja tää paniikki vaan yltyy.
Ei oo ketään mä en saa kii mistään mä en saa rauhoitettua itseäni en edes lupaamalla kuolemaa mä en pysty tähän nyt en koskaan en näin yksin en ilman sua MÄ EN SELVIÄ!
Mä tarvitsen apua haluan kosketuspinnan mä haluaisin hetkeksi osastolle joo mä tiiän että vihaan siellä kaikkea mä oon vaan niin väsynyt ja helvetin peloissani et just nyt olis helpompi kun ei olis näin hirvittävän paljon vaihtoehtoja.
Mä en enää jaksa mä en voi huutaa apua ihmiset on kyllästyneitä auttamaan mua aina mä oon itkemässä syyttämässä muita mutta en ikinä ota itseäni niskasta kiinni.
Mä tiiän mä tiiän anna anteeks anna anteeks kun mä olin niin hirveä ihminen se etten mä oo muuttunut vieläkään anna anteeks et tein kaikki ne virheet anna anteeks mun epätoivoiset sanat ja syytökset oo kiltti anna anteeks.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229