1168.

Harjaa
harjaa sun hampaat
just nyt et voi mitään muutakaan.
Suihkuun
mene suihkuun
paha päivä pois pitää puhdistaa.
Välillä ihminen on toivoton
liikaa kokenut
kehosi hengästynyt
kaipaa vain unta pelastavaa.


Vahvaa
leikkikööt vahvaa
ne jotka pystyy surun kätkemään.
- Johanna Kurkela
Silti surullisimpinakin aikoina sisällä palaa se heikko toivonliekki en saa kiinni mistään ja unet ovat outoja kaipaan kosketusta enemmän kuin mitään mutta unohdan hipaisut nopeammin kuin aiemmin.
Enkä voi vastata kysymyksiin myöntävästi liikaa ei saa toivoa eikä itkeä viiltely on salaista eli sillä ei oo suuremmin väliä.
Ja itseasiassa voin käyttää jopa vaaleita paitoja kunhan oon riittävän tarkka käsivarsien suojaamisessa.
Mä oon väsymyksen keskellä huudan mut ääntä ei oo itken älä käännä selkää älä enää hylkää vaikka tiedän et toivo olis paras tappaa kokonaan.
Ei tästä tuu mitään en mä vaan pysty opi ikinä hymyilemään aidosti löydä itsestäni mitään siedettävää.
Siksi on niin helvetin vaikea olla yksin koska tarvitsen toisen kertomaan ja näyttämään että mussa on jotain muutakin kuin valtavasti virheitä ja pahuutta.
Kaikki kävi kuten kävi menneet on menneitä on vaikea jatkaa mihinkään suuntaan menneiden muistaminen sattuu ja oon aivan liian pitkään pärjännyt yksin jotta voisin enää uskoa että joskus saisin täältä tai mistään muualtakaan kenenkään luota turvaa.
Mun ei kannata enää pyytää apua mä en saa sanoa vastaan itkeä läheisyyttä tai turvaa en ansaitse mitään ja tiedän sen kyllä vahvat tunteet saa mut vaan uskomaan välillä jotain muuta.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229