1153.

Näitä ei kiinnosta ollenkaan miten mulla menee
en jaksais välittää asiasta vittuakaan mutta kuitenkin se sattuu.
Enkä mä kelpaa kaikki mitä mä teen on vaan yhtä virhettä kun päivä on liian täynnä tekemistä enkä jaksa tehdä ruokaa seuraavalle päivälle saan vihaisia sanoja toisten kuullen jotka voi ymmärtää tasan yhdellä tavalla vittu et oot laiska ja kun mä sitten tulisin tekemään ruokaa on sekin väärin.
Miks kaiken pitää olla näin helvetin vaikeeta miks kaikki muut osaa olla kilttejä ja tulla ohjaajien kanssa toimeen mutta mua ei ymmärrä kukaan miks musta syntyi näin paha ihminen vaikka aina tahdoin olla vain kiltti?
Mä oon vaan niin niin väsynyt mutta pelkäämistä ei saa lopettaa ne lyö mua ne vetää maton alta jos juoksen karkuun kääntäen selän mun täytyy jaksaa laittaa vastaan miettiä viisi kertaa jokaisen sanotun sanan todenperäisyys mä en anna niiden enää satuttaa mä en usko niiden naurettaviin valheisiin.
Eikä mun tarvitse suostua kuuntelemaan sä vaan kuvittelet sä valehtelet itselles-sanoja mulla on tasan yks totuus elämästä jäljellä kehenkään ei saa ikinä luottaa.
Kaikki pettää kaikki hylkää kaikki valehtelee aina mutta pahinta on se kuinka oon ihan yksin sen hoitajan sanoin taistelemassa tuulimyllyjä vastaan.
Ohjaajat ei vastaa mitään tai puolustelevat omia tai toistensa sanoja mikäpä minä olen mitään sanomaan sanomaan edes että mua sattuu enkä mä kestä enää kipua mikäpä minä olen edes omiin asioihini puuttumaan?
Teidän kanssa maailma oli niin paljon helpompi kohdata mä taistelin kaikin voimin saadakseni jäädä turvaan mutta täällä mua ei enää kiinnosta.
Kerta kerran jälkeen mut revitään palasiin naamioidaan kaikki kuntoutumiseen ja siihen kuinka se vaatii epämukavuusalueella oloa ne ei voi kuunnella mitä mulla on sanottavaa koska ovat täysin varmoja et toiminta kuntouttaa.
Se ei mee niin mä tarvitsen turvaa kuntoutuakseni mut nää ei pysty edes säilyttämään luottamusta saati olemaan turvana.
Mä etsin turvan sieltä mistä löydän viiltoja ja kylmää vettä satusatusatuSATTUU pitää tuntua ei riitä satuta itseäsi satuta!
Ja mitäpä mä muutakaan elämällä riittävästi näin kipua, surua ja väsymystä karkotin ihmiset ympäriltäni koska etsin syvempää tunnetta ja enää itken kuinka kukaan ei pidä lähellään.
Paha ja vääränlainen ihminen muhun leimattiin tää rooli joskus ja jotta täyttäisin tehtäväni mun pitää tappaa itseni mulla ei oo sijaa tässä maailmassa enkä mä enää ees tahdo jatkaa.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229