1152.

Ja että ensimmäistä kertaa hän ei jaksanut odottaa eilen hän huomasi ettei enää jaksa odottaa.
Minne katosi päivät joiden aikana hän tottui hän tottui syliisi?
Kasvit on kuolleet ruukkuihin hän istuu ajatuksissaan eilen hän ymmärsi ettei näkisi sinun palaavan.
Ja että ensimmäistä kertaa hän ei tuntenut mitään.
Minne katosi päivät? - Scandinavian Music Group
Kenen päivä kuka siellä puhuu kerro mulle salaisuuksia heihei sä huusit silloin ja löit oven kii no moi vaan mä kuljin joenrantaa jos toisella kivellä lyö toista väri vaalenee jonkun on pakko väistää niin on määrätty paljon meitä aiemmin jopa mannerlaatat menevät päällekkäin tai kasaan edes ne ei oo vapaita suurimmista käskyistä.
Siksi ehkä ihmisenkin on helpompi luovuttaa antaa veren juosta ja itsensä paeta minä voin minä voin sinä uhkasit kuka minä olisinkaan siihen vastaan sanomaan?
Mä en tiedä mistään mitään.
Viha on välillä vallassa se kiskoo mukaan mustaan saa aikaan paljon voimaa ja loukkauksia mutta sitten se sammuu yhtä nopeasti kuin syttyikin ja taas en tiedä mitä tunnen.
On myös päiviä ikävästä itkuja siitä kuinka kukaan ei koske ja sinä et palaa ja minä en selviä sellaisten päivien iltoina etsin tietoa merien sulapaikoista löytämättä vastausta.
Sitten on näitä päiviä ihan tyhjiä puheita niistä näistä tulevaisuuden pelkoja ja silti hataroita toiveita hallinnasta.
Nää päivät eletään vain ohi kukaan ei saa kii kiitävästä ajasta ei sillä että kenelläkään olis tahtoa pysäyttääkään kelloa.
Tuleva näyttää mennään kohti pääsiäistä siitä kesään ja syksyyn odotetaan aina jotain parempaa tai toisia lähelle toivotaan suuria mutta ei osata toimia niin kuin suuret asiat toteutuakseen vaatii.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229