1148.

Sä sanoit et mulle mikään ei riitä
mulle totuus on se joka mulle sattuu sopimaan.

- Maija Vilkkumaa

Riitatilanteissa mulla on valtavasti itseluottamusta

pystyn uhoamaan ja uskomaan kuinka jaksan mitä tahansa.
Joskus jälkikäteen kadun raivoani mutta on niitäkin ihmisiä joiden käytöstä vihaan vuosienkin jälkeen.
Jos hyvin kävisi tämä olisi se jota en ikinä katuisi hetkeäkään se jossa saisin sinun virheistä voimaa rakentaa itselleni polun kuolemaan uskaltaa viiltää niin paljon syvemmälle viiltää vaikka käsien jänteet ja hermot sinne mä sitten jäisin kipua kaikuvan asunnon lattialle siihen saakka että joku mua johonkin kaipaisi.
Mutta noita tilanteita on nykyäänkin ehkä kaksi kuukaudessa että joku kuntoutuskodin ulkopuolinen mut haluaa nähdä siksikin näen oman asunnon olevan niin helppo ratkaisu niin helppo tie jättäytyä toisten elämästä kunnes itsemurhalle ei löydy toista ratkaisua.
Sinä yönä kun minä nousen horjuvin jaloin ja tärisevin käsin ehkä se on kesäkuun yö muistathan ne kokeilevaa kuumuutta valvovat niin valoisaa ulkona juhlijat kesämekoissaan ja minä vajoan jonkun kotona ennen olleen keittiönpöydän päälle verta veri on kuolemaa paljon verta ehkä liikaa niitä lääkkeitä jotka leikkii hengellä.
Tai sitten se on talviyön pimeys sama keino ehkä paljon viinaa lisänä ehkä alkoholimyrkytykseen lisättynä viillot joita en edes tunne ja kuukausien ajalta kerättynä lääkettä jota nytkin käytän pakotettuna vaikka suurempana kerta-annoksena otettuna se on johtanut kuolemiin myös pakkausselosteen mukaan.
Ainakin kokeilen eihän sitä koskaan tiedä niin sanoo nekin kun nauravat ja selittävät onnestaan rakkaudestaan ja työpaikoistaan niinhän nekin aina sanoo.
Siellä minua ei estä kukaan kukaan ei uhkaa kukaan ei raivoa ovesta ei tule yksikään ihminen jota en halua nähdä.
Ja sitähän ne on täällä aina sanoneet mun täytyy löytää turva itsestäni niimpä(!) minä löysinkin löysin jo vuosia sitten itsetuhoisuus on turva se on se jota kukaan ei ikinä vie se on se joka ei hylkää vaikka koko muu maailma pakenee.
Sen saa kahdella eurolla ja seitsemälläkymmenellä sentillä mieti kuinka halpa turva mieti kuinka täydellinen!
Ne terät on maailman helpoin rikkoa ei mene kolmea minuuttia kun mun käsissä on kaksi terävää suloista ja täydellistä terää ilman että oon viiltänyt sormiani.
Muistan ne ajat kun saatoin tuskailla yhden sheiverin kanssa puoli tuntia ja kuinka monta kertaa oon repinyt kiinni tarttunutta sideharsoa haavasta irti paljon viisi vuotta lähes jatkuvasti auki olleet käsivarret on mulle opettaneet.
Sen verran että käyn itse ostamassa apteekista kaiken mitä tarvitsen tikkien ja niittien suojaamiseen kun ohjaajalla ei ollut mitään tietoa miten näitä hoidetaan ja mua ei tietenkään voi kuunnella.
Kiitos vaan taas tästäkin jos mä aion että tikit pysyy ensi perjantaihin saakka kuten niiden pitäisi mä en tasan tarkkaan anna enää yhdenkään ohjaajan puuttua "ammattitaidollaan" näiden hoitamiseen.
Lääkäri sanoi että iho on haurasta ja aina ennenkin kun mulla on ollut tikit kädessä osa niistä on irronnut ilman että oon niitä itse irroittanut.
Nyt kun kolme haavoista on ommeltu jatkuvalla tikillä tiiän että on tosi huono juttu jos yksikään pisto irtoaa vaikka periaatteessahan se olis sama että irtoaako ne vai ei mutta koska ne nyt tuossa on ja tiedän kuinka paljon helpommin paikatut haavat paranee mä yritän suojata ne.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229