1147.

Irinan sanoituksista löytyy vastaus myös terapian jatkamiseen:
Tiedän kuka sinä oot
mut onko sulla hajua
siitä mihin päässyt oon ilman sinun apua?
Oikeastaan minun pitäisi kai kiittää sinua
avasit mun silmät, enkä usko enää satuja.

Se päätti lähteä leikkimään mun jaksamisella uteliaisuudella ja omalla voitontahdollaan.
Mä tiiän kuinka helppo mut on puhuu oikeilla sanoilla samalle puolelle mutta tiettyä epäluuloisuutta musta ei sammuta mikään.
Mä etsin jokaisesta lauseesta vinkkiä valheesta koska oon kyllästynyt siihen kuinka kaikki aina kiskoo maton mun jalkojen alta.
Se päätti olla kirjoittamatta loppulausuntoa Kelaan lokakuussa ja mä en oo tajunnut selvittää asiaa no nyt kaikki on ainakin riittävän selvää siellä mä en enää jatka terapiaa ja tällä alueella on lähes mahdotonta löytää toista terapeuttia kyllä tämäkin tie on nyt niin nähty.
Palaan terapia-asiaan seuraavan kerran sitten viiden vuoden päästä kun Kela seuraavan kerran mulle terapian korvaa jos silloin enää on tarvetta terapialle tai jos mä ylipäätään silloin enää oon hengissä.
Mutta silloinkin jonkun toisen luona jonkun joka ei jatkuvasti oo eri mieltä kaikkien mun ympärillä olevien ihmisten kanssa jonkun jonka ei tarvitse jokaisessa keskustelussa tuoda esille ammattitaitoaan vaan joka pystyy todistamaan ammattitaitonsa eikä vaan selittelemään ettei oo ennen ammattiuransa aikana kohdannut tälläistä tilannetta.
Vittu mä en usko enää mihinkään oma kämppä - ajatustyö käy vahvana miten mä teen tuon ja tuon ja kuinka paljon tekemisen suhteen saan luovuttaa.
Mä tajusin että mun ei tarvitse muuta kuin maksaa laskut.
Ja pitää kämppä siinä kunnossa etten saa häätöä.
Vaikka jotain kautta oon ymmärtänyt että kuntoutustuki loppuu ellen oo hoidon piirissä mitä se lienee tarkoittaakaan voinhan mä kerran viikossa käydä jonkun sairaanhoitajan kanssa juttelemassa niitä näitä mutta terapiassa mun ei tarvitse jaksaa käydä.
Mä voin maata kaikki yöt kylppärin lattialla mä voin viiltää joka ikisen kohdan kehostani mä voin paljastaa rasvakudoksen jänteet ja lihakset mä voin oppia tuntemaan kaiken paljon syvemmmältä kuin sinä ikinä.
Eikä kenelläkään oo oikeutta tulla sinne ei ennen kuin oon peittänyt jälkeni pessyt veren laatoitukselta ja veriset pyyhkeet ja vaatteet.
Mä voin näyttää kuvat niille ihmisille jotka mua ymmärtää kenenkään muun ei tarvitse mun salaisuuksista tietää.
Mä voin kirjoittaa loputtomasti näitä tekstejä menneistä ja viilletyistä viilloista kuolemarakkaasta jonka tiedän palaavan kun alan pelaamaan lääkkeillä koska kukaan ei vahdi ja koska mä voin.
Sellaista elämä on huomaatko teksteihin piilotetut hymyt minä voitin minä itse voitin elämäni minä tein ratkaisuni niinhän sinä sanoit minä valitsin vaikka sinä et uskonut mun siihen pystyvän.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229