1133.

Hyvä olo on valhetta
se on kaikki se tekeminen itsensä unohtaminen se on se kuinka ei tunne kipua kun ei oo ees kykyä tuntea.
Mut ei oo kykyä tuntea mitään muutakaan mieli jaksaa rakennella pilvilinnojaan puhe ei lopu ja voimaa on ihan mihin tahansa silti mä tiiän et hyvä olo on valhetta.
Ne ei huomaa eikä nää ne ei tiiä et se kaikki mistä mä haaveilen on vastoin niiden sääntöjä mut mitäpä väliä sillä(kään) on kun ei niillä oo aikaa edes puhua mun kans.
Ne sais tietää tottakai sais jos ne jaksais pysyy vierellä ja kuunnella mut kun mulle ei ikinä oo aikaa niin en mä mitään kerrokaan.
Tai siis kerron liikaakin mutta en mitään niistä jotka mun sisällä on ja elää ja joiden takia mä murrun itkemään silloin kun kukaan ei varmasti yllätä.
Mä siivoon huoneen tarkemmin kuin ikinä täällä oloaikana vaihdan järjestyksen mutta mua ei väsytä.
Mä en tiiä mitä tekisin että rauhoittuisin mä yritän ihan tosissani romahduttaa itseni susta tää kuulostaa ihan naurettavalta kuka haluaa pahaan oloon mä haluan koska en kestä enää pelkoa mihin kaikkeen sitoudun koska en hallitse itseäni tai pysty estämään koska niissä tilanteissa uskon jaksavani aina tällä tavalla.
Kun ikinä ei oo hyvä kun ikinä ei pysty olemaan tyytyväinen itseensä sama mitä teen ja missä oon mun on pohjimmiltaan paha ja turvaton olo.
Vaikka lukisin mielessäni loputonta turvallisuusmantraa ei tää pimeä musta väistyis pimeä on pimeä valossakin kun vääryys on asetettu suhun jo ennen syntymää ja sä oot kasvanut aivan vinoon ei oo mitään mikä aikuiseen enää pystyis vaikuttamaan.
Mielihän toivoo loputtomiin vaikka hyvin tietää että olis ollut jo kauan aika luovuttaa rannalla mä uskon aina että löytyy vielä yksi ihminen joka pelastaa ja joka kerta rannan jättäessäni tiedän kuitenkin ettei mua kukaan tuu pelastamaan.
Miten vois ei oo mahdollista korjata jos on pelkkiä sirpaleita ei riitä teippi ei liima eikä kenenkään aika ja kun kaiken tämän lisänä on mun mieli joka tekee kaikkensa jatkuvasti tuhotakseen itsensä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229