1132.

Silloin kun mä en tiiä.

Vauhti sokaisee niin sanotaan ja tuo yksi lause kertoo kaiken tämän hetkisestä tilanteesta.
Mä meen ja teen nauran ja hymyilen enkä ikinä oo hiljaa mä teen niin paljon ja niin nopeasti että illalla on mahdotonta muistaa mitä kaikkea oon tehnyt.
Siks kadun jatkuvasti ja pyytäisin anteeksi jos muistaisin mitä mun täytyy pyytää anteeksi.
Joka tapauksessa oon varma että syy anteeksipyyntöön löytyy jokaisesta tunnista jonka oon hereillä.
Väsyttää mutta ei yhtään sillä tavalla kuin ennen tää väsymys ei näy sen kuulee mun puheesta kun ajatus ei pysy kasassa kun tunnin keskustelun aikana lasken seitsemän kertaa kadottaneeni tärkeän asian kesken selittämisen.
Tuo raivostuttaa mua ja hävettää lopulta alan vaan nauramaan kun juttu loppuu taas kesken ennen tärkeintä kohtaa ei tästä tuu mitään ehkä mä oon vaan väsynyt ehkä.
Tai sit tää vauhti ei oo normaalia yritän vakuuttaa itselleni et kaikki on okei sillä mähän nukun vaikka nukahtaminen onkin vaikeampaa kuin aiemmin.
Se et mä kerään vastuita tiiän nyt epäileväni vähän kaikkea mut se et mä haluan tehdä kaiken itse sopii pelottavan hyvin maniatestin kohtaan itseluottamuksenne oli paljon tavallista parempi joojoo ne sanoo että mä oon vaan masentunut että tää on vaan osa parantumista mutta kun mä tunnen muuta.
Mä en halua toista diagnoosia se ei muuta mua mitenkään muuta kuin et mun loppuelämä on siinä sillä mua aina muistutetaan kuinka masennuksesta parannutaan mut joistain toisista mielisairauksista ei.
Ja mä saan siitä testistä pisteet jotka sanoo ettei tää oo normaalia mutta enhän mä voi tietää vastasinko oikein sillä tulkintaeroja voi olla niin paljon.
Mut tää vauhti siis onhan mulla monesti tän viiden vuoden aikana mennyt hyvin välillä liiankin hyvin mut ikinä tänä aikana mä en oo puhunut tällä tavalla näin hirvittävän nopeasti ja paljon en mä täysin sokee oo sille kuinka sitten taas putoan tottakai pelkään ja jollain tavoin toivonkin että pääsisin taas kotiin mutta silti se et mä teen kaiken ja niin nopeasti eikä mun ajatus millään pysy kasassa ja mieli on niin täynnä ajatuksia etten pysty ajattelemaan yhtäkään loppuun kun täytyy jo alkaa ajattelemaan seuraavaa mä nään että joku tässä on outoa.
Mut ihan sama mä annan nyt mennä vaikka paikallaan onkin vaikea olla mä voin puhua vaikka muita raivostuttaa jo mutta kun mä en vaan saa itseäni rauhoittumaan ja arvaa mitä mulle on aivan sama!
Koska silloin kun mulle on aivan sama mitä te ajattelette mulle on aivan sama mitä te mulle teette ohittakaa ja satuttakaa mulla on omat keinoni selvitä ne lukitun oven taakse jäävät joista te ette tiiä ja mulla on tää älytön vauhti ja voimat jota multa ei saa vietyä mua ei voi pysäyttää mua ei voi hallita mua ei voi kieltää ja aina vaan mä nauran sulle.
Tee tee tee ihan niin paljon kun ikinä haluat vihasta saa paljon enemmän voimaa kuin toivosta!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229