1122.

On vaan pakko selvitä
ei oo muuta vaihtoehtoo tai tietysti se joka vaatii eniten rohkeutta mut..
Onhan mulla keinoni selvitä kun ohjaajilla ei oo yhtään aikaa mä en tajua miten jotkut ton tekee et ne saa kaiken niin täydellisesti et muut voidaan vaan unohtaa tai tajuun mä sen verran et mua vihataan paljon enemmän siks mulle ei oo aikaa tai apua.
Mä oon niin virheellinen pelkkä virhe ja mun pitäis muka jatkaa.
Vitut en varmasti jatka en täällä ei tässä oo mitään järkee et mä teen koko päivän jotain pakotan itseni liikkumaan koska en enää kestä kuunnella ja nähdä sivusta sen huomion määrää josta joskus saisin osan ellen olis tälläinen.
Mikään tekeminen ei poista tunnetta ne luulee mun hymyä aidoksi mutta eivät tiedä totuudesta muruakaan ja siks mä romahdan pimeässä huoneessa pelottavalla tavalla.
Mutta juuri näin on ja tulee olemaan muita ratkaisuja ei oo ne voi puhuessaan väittää etteivät vihaa mut ei kaikki kävis näin elleivät he vihais.
Yöt on valtavan levottomia säpsähtelen hereille painajaisista niin usein että aamuisin mulla on paljon pahempi olo kuin illalla kun nukahdin.
Siks en tunne tässä olevan mitään järkee haluaisin valvoo aamuun mut näillä lääkkeillä ja tällä arkeen pakottamisella mä tiiän etten voi.
Et mun on aivan pakko vajota niihin syviin painajaisiin joille toiset nauraa aamupalapöydässä vaikka mä pelkäisin ja uskoisin enemmän kuin koskaan unen muuttuvan todeksi.
Enkä jaksa enää olla sosiaalinen en jaksa hoitaa kaikkea mitä täytyy mutta en vain osaa päästää irtikään.
On pakko selvitä vaikken tiiä et mikä se pakko on.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229