1119.

Kuten kirjoitin sillon vuosia sitten turvassa
tiiätkö, jos viiltää riittävän syvälle saattaa kuolla?
Sama totuus tässä hetkessä kuten kaikissa aiemmissakin pitelen mahdollisuutta lähelläni tuon kauneuden voi piilottaa hihaan tai taskuun tai nyrkkiin mutta sillon täytyy muistaa että pitelee terää kädessä varoen jotta ei viillä sormiaan ja jää kiinni liian aikaisin.
Mä tiedän voivani lähtee tänä yönä kännykässä on tallessa kuvat reisivaltimon sijainnista ja jos päättää viiltää kuollakseen ei luultavasti oo väliä vaikka osuis vahingossa ennen valtimoa hermoon ellei siitä seuraa liian voimakasta kipua joka estää valtimon etsimisen jatkamista.
Ei oo ketään keneltä kysyä en tiedä ketään joka olis viiltänyt reittänsä sillä tavalla käsivarsia kyllä mutta se ei nyt riitä mulle se ei oo riittävän varmasti kuolemaksi.
Mä en tiedä mitä tapahtuu mä kerroin kyllä siitä kuinka en hallitse itseäni kuinka itsetuho vain saa mut kii kun en jaksa enää juosta karkuun.
Mut jos nyt sanon ohjaajalle se sanoo joko vaan että älähän nyt, kyllä toi menee ohi tai kysyy tarvitsenko mä mielestäni osastohoitoa.
Ei mä en tarvitse osastoa mä tarvitsen kuolemaa tai turvaa tähän hetkeen mutta jälkimmäinen ei oo mitenkään mahdollinen yö on pitkä kun et voi sanoa kenellekään mitään ohjaaja pelottaa eikä siltä saa tukea oli olo mikä tahansa iltavuorolainen on vielä hetken töissä mutta en tiiä mitä sanoisin.
Siksi joko lähden tai sitten en 50/50 niinhän kaikki aina.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229