1115.

Kuolemarakas
sinä paras täydellisin mun vastaus, ratkaisu.
Hetki hetkeltä mun aikani varmistuu mä hymyilen kyyneleet silmissä ei mikään ei mikään niimpä niin ei mikään.
Mä olisin halunnut lähteä käymään siellä nähdä vielä vähän mutta ymmärrän että nyt on paras luovuttaa antaa voitto sille jolle se kuuluu.
Sinä tiedät jo jotakin elämästä jotain tiedän minäkin kun vain uskallat lakata pelkäämästä paratiisin saat takaisin. - Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus
Sanat helvetistä ei saa mua pelkäämään vaikka yrittävätkin uskooko ne tosissaan että mä pelkäisin helvettiä?
Uskooko ne et se joka kaikesta päättää rankaisee mua vielä lisää kun en nää enää mitään muuta ratkaisua kuin itsemurhan kun tiedän että mikä tahansa on parempi kuin jatkaa elämää?
Ei ne tiiä kuolemanjälkeisestä elämästä sen enempää kuin minäkään ei ne voi tuomita mua jonakin Jumalana ei niillä oo valtaa päättää sellasia asioita kuvitteli ne valtansa kuinka suureksi tahansa.
Ja mun usko on vahva ei ehkä Jumalaan tai mihinkään uskontoon vaan oikeuteen siihen että oikeus toteutuu lopulta ei mua rangaista siitä että mulla on paha olo ei se oo oikein ja maailma ja varsinkin se toinen maa tietää totuuden.
Siks mä hymyilen itkien mulla on kaikki hyvin nyt kun tiedän vastauksen ei enää epätietoa tai -toivoa pimeys sulkee syliinsä vapauttaakseen valoon johon sitten viimein uskallan astua ja mun askel on kevyempi kuin koskaan ei pelkoa tunneta taivaan tiellä ja mä unohdan tämän kaiken ja mulla on kaikki hyvin.
En enää pelkää mitä mä pelkäisin pelko on nyt ohi mulla on vastaus mä oon turvassa kuolemassani.
Rakas.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229