1113.

Miks mun pitäis hymyillä?
Miks mun pitää aina vastata kun mulle puhutaan? Miks mun täytyy leikkiä kivaa noille kun ne puhuu mulle ainoastaan silloin kun hyötyy siitä jotenkin itse?
Kolme päivää kolme helvetin pitkää päivää ja mä oon vapaa mä voin vain kuolla nauraa viimeisenä hetkenä jokaiselle mä olinkin jotain mitä te ette.
Mä en jaksa tätä enää yrittää ja yrittää kun en kuitenkaan ikinä kelpaa kun vaikka mä teen mitä tahansa kaikki kohtelee kuin mua ei oliskaan ja toiset saa kaiken.
Mä tiiän etten ansaitse mutta haluan nyt vihdoin lopettaa tän mä en jaksa enää esittää kaveria olla ystävällinen mä haluan raivota ja viiltää viiltääviiltää syvään viiltää vaan näyttää kuinka mä osaan että mäkin osaan yhden asian tässä maailmassa jotenkin osaan joo mä tiiän on paljon niitä mua parempii mut on myös niitä joiden rohkeus ei riitä.
Noi on.
Olkoot olkoot olkoot mä yritän huutaa mun mielelle mut raivo ei vähene helvetti miks mä en oo mitään mikä määrää ihmisarvon kuka kertoi että toi on noin paljon parempi ihminen miks mua vihataan ja muita ei miks mä en saisi taistella itseni puolesta huomatuksi ja kuulluksi tulemisesta miksen silloinkaan kun nään kaikki on niin epäreilua miksi muiden ei tarvitse sanoa mitään ja silti niille ojennetaan jo kaikki?
Ja joo mä tiiän jos oisin hiljaa enkä raivoais ehkä kyse onkin säännöistä joita en osaa saati jaksa noudattaa jos mä oisin kuin noi muut jos mäkin vaan naarmuttelisin ja valittaisin jostain muusta kuin itsemurhasta ehkä silloin saisin osakseni saman huomion kuin noi muut.
Mutta milläpä mä itseäni muuttaisin enhän mä koskaan oo osannut ja nää on nähneet jo tän totuuden minuuden jota ei ikinä olis saanut paljastaa kenellekään liian myöhäistä enää voi viiltää rikkoa ihon ja sitten luovuttaa otteen arjesta kuolla k-u-o-l-l-a.
Mieti mä saan kuolla ei oo läheisiä ei oo ketään mieti mulla on lupa tappaa itseni enhän mä sitä muilta tarvitse kuin itseltäni kun ei kukaan ymmärrä kuinka paljon mä rakastan kuolemaa kuinka täydellinen ratkaisu se on kaikkeen ja kuinka mun täytyy vain kuolla mahdollisimman pian.
Ja sit mä en osaa enää lopettaa hymyilemistä mun ikioma kuolemarakas <3
Ja mustat yöt ja ikävä elämä kylmä viima ja vihaiset katseet ihansamaihansamaihansama mulle on nyt ihan sama!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229