1078.

Mä tiiän et tää mun pelko on pelkkää mielikuvitusta
mut mä tiiän myös että kerran olin turvassa sellaisessa jossa pelko eli ainahan se elää mutta siellä pelko ei hallinnut kaikkea sillä ei silloin ollut tälläistä pettämätöntä valtaa kuten nykyään.
Naurettavia ajatuksia mutta en voi olla kuiskaamatta olisko jossain olemassa saman tapainen paikka mut siellä olis vaan naisia töissä?
Vaikka oliskin en jaksais uskoa että mä pääsisin täältä pois kun eihän kukaan mies oo tehnyt mulle pahaa eli siis mulla ei oo edes syytä pelätä mutta silti tää pelko muuttui yhtäkkiä aivan liian todelliseksi.
Alusta alkaen on ollut vaikea ymmärtää että saattaa olla sellaisia viikonloppuja että töissä on vain miehiä mielikuvitusta tai ei vainoharhaa salaliittoteoriaa ihan sama mutta jos yks niistä päättäis tehdä jotain ja toiset suojelis sitä menis liian pitkään ennen kuin saisin apua pääsisin jonnekin turvaan.
Siks mä haluisin lähtee ennen kuin mitään tapahtuu mä tiiän sen vihan mitä vastaani saan jos kerron ääneen nää pelkoni ei saa syyttää ilman syytä ei en mä sillä mä vaan haluaisin jonnekin muualle.
Nyt vaan pois jonnekin jossa vois olla turvassa kuten silloin pari vuotta sitten tästä aina ne muttakun-lauseet mä tiiän mä tiiän turhaa sä sitä samaa asiaa toistat mä vaan tuntisin oloni niin paljon turvallisemmaks kun töissä olis vähintään yks nainen.
Ihan sama kuka kuinka vihainen ja töykee mut vain joku joka olis myös vastuussa joku joka kuulis jos mä huutaisin joku joka uskois jos mä kertoisin.
Ei sillä et mun pelot pohjautuis millään tavoin todellisuuteen tai siis tapahtui jotain joka on varmasti jotenkin uskottavasti selitettävissä muutenkin kuin selityksillä jotka mun mielikuvitus rakensi ja sit se sama mielikuvitus kasvatti asioille siivet ja ajatukset lensi taivaaseen enkä mä enää pysty sulkemaan pelkoa pois mielestäni eikä tapahtuma ollut paha tai edes millään tavalla liittynyt muhun se vain sai kaikki mun muistot palaamaan niin elävinä ja lopputulos on nää kaikki pelot jotka ei katoa toistin mä itselleni kuinka monta kertaa tahansa toi ei oo totta.
Osastolle joo muuten ehkä hetkeks rauhoittamaan tätä pelkoa ja asettamaan todellisuudelle ja epätodellisuudelle ja todennäköisyyksille ja epätodennäköisyyksille oikeat mittasuhteet muuten joo mutta kun siellä mä pelkään vielä enemmän miehiä siellä on aina liikaa miehiä vaarallisia ja sekaisin olevia ja ne puhuu mulle ja ne voi vaikka raivostua jos en vastaa tai vastaan väärin.
Eli ei en lähde osastolle pelottelemaan itseäni lisää mä toistan kaikki nää yöt sun pelko ei oo totta joo on mahdollista että niin käy mutta niin ei nyt kuitenkaan käy kaikki on hyvin ei satu mitään pahaa kaikki on ihan hyvin.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229