1067.

Mä haluisin huutaa
mutta tiiän senkin olevan turhaa ei mun ääntä kuulla ei enää.
On niin monta mustaa asiaa aivan liian monta syytä lähteä astua mereen jäädyttää ruumis.
Aivan liikaa kipua minä muistan sinut eikä mikään enää korjaa mua.
Mä oon epätoivossa niin syvällä pimeydessä etten uskalla edes käsillä haparoiden astua askeltakaan tää paikka on hengenvaarallinen mun mieli on sysimusta kipua, verta ja kuolemaa.
Mä muistan vaan turvan kaiken alusta saakka ja sen viimeisen hetken mä muistan sut ja hänet kolmannen ja neljännen viidennen ja sen joka viimeisenä päivänä kietoi kätensä mun ympärille.
Mä muistan keskustelut lähes jokaisen kosketuksen pimeät huoneet jonka jaoit mun kanssa sen kuinka teillä ohjaajilla oli melkein loppuun saakka aina aikaa jutella mun kans.
Mä tunnen kivun mistä mä kuoleman rakentaisin lähtisin tuosta illalla en sanois mitään huomaamatta metsän kautta kiertäisin johonkin joen jää varmaan antais vielä mulle anteeksi myöhäisen ajankohtani olis kylmää kylmempää kuin mikään ikinä mutta ehkä mun tarina olis kuin tulitikkutytön matka tuli valaisis mun reitin sinne missä on kaikki hyvä.
Turva jonka menetin ette te siellä tuntemattomassa tietenkään oo mutta lapsenomaisella uskolla mä luotan että mut suljetaan lämpimään syliin heti kun sydän pysähtyy.
Ruumis jää siihen jäiseen veteen ja mä nousen lentoon pääsen taivasrajan taa.
Voi näitä rakkaita toiveita loputonta kuoleman kaipuuta ja kun tämänkin pystyisi lopettamaan.
Jos tulis uus turva jos nää antais ja pystyis hetkeksi unohtamaan mun iän jos mä saisin vaan keinua uneen turvattuna herätä päivään jossa ei vaadita jatkuvasti vastuunkantoa ja läheisyyttä jos mä joka päivä saisin pienen hetken yhden halauksen tai hetkeksi toisen vierelle istumaan ihan lähelle niin kuin kaikki ohjaajat turvassa oli ja teki silitti mun hiuksia ja käsiä jos mun annettais kerätä voimia levätä uskaltaisin vähitellen turvan avulla alkaa rakentamaan itseluottamusta ja sitä omaa elämääni mutta vasta sitten joskus turva ei oo turva jos luodaan säännöt liian tarkat suunnitelmat itsenäistymisestä kaikki se muu työ menee hukkaan jos joku muu päättää mun puolesta aikataulut mä tiiän että elämä on mahdollinen vain niin että saan itse kokeilemalla päättää itsenäistymisaikatauluni.
Mutta kun kukaan ei kuule mun pyyntöä.
Ja siks tää ainoa mahdollisuus ainoa polku parempaan elämään tuhotaan peiteltynä sanoilla sä oot aikuinen.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229