1054.

Mua pelottaa
mua ihan oikeesti pelottaa.
Veera näyttää nyt kyllä siltä että ei oo paljoa nukkunut pöydästä kiinni tuolista kiinni ei hätää ei hätää selitän pääni sisällä on lähellä etten kaada kaakaota lattialle.
Mä nukun mutta kun mä nukun niin vähän normaaliin verrattuna mun normaaliin muut ihmiset pärjää ehkä seitsemän tunnin yöunilla mutta mun keho alkaa antaa periksi kun oon nukkunut reilun viikon näin vähän.
Pakotan itseni nousemaan sängystä kyynelissä kävelen alas keittiövuoro jos jätän menemättä ne tulee taas raivoamaan aluksi kaikki on ihan okei tai miten nyt tässä tilassa voi olla okei mut sit mun täytyy alkaa pyyhkimään kaapin hyllyjä.
Joka kerta kun lasken jotain tavaroista lattialle musta tuntuu etten jaksa nousta ylös että kaadun vain lattialle kippuralle itkemään mä en jaksa enää mä en selviä mä en pysty tähän.
On niin vaikea selittää miksen pysty nousemaan tuolille ja kurottelemaan ylähyllyjä musta tuntuu kuin olisin kuumeessa yhtä heikko olo.
Mut en mä oo selitän jotain väsymyksestä ja sanon etten pysty nousemaan tuolille sillä mä en oikeasti pysty muulloinkin on vaikea kurkotella mihinkään ilman että menettää tasapainonsa saati nyt kun henkinen puoli alkaa ottaa yliotteen fyysisestä.
Seiniin nojaten kiipeän portaat mua oksettaa oikeesti niin paljon auttakaa mua pelottaa tää!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229