1043.

Se jonka sä kuvittelet mun olevan
mä en oo se.
Mä en kerro koska sä et kysy mutta mä pelkään sua.
Tilanne on huolestuttava tän ei ois ikinä pitänyt kääntyä näin mun pitäis luottaa suhun ja sun pitäis olla se joka muhun uskoo.
Mut sä oot se joka sortaa mua kerta toisensa jälkeen sä etsit kipeimpiä kohtia mun onni on tässä hetkessä kai se että tunnet mua niin vähän vain puolet sun iskuista osuin oikeaan loput on haparointeja joissa sä vedät miekan takaisin ja alat kerätä "syitä" uuteen iskuun.
Enkä mä enää ikinä tahdo kertoa sulle mitään tästä lähtien mä toistan vain mä pelkään sua mä pelkään ikävää on se et sä oot helvetin taitava puhumaan mut ympäri.
Sä sanot eiei ja siinä hetkessä mun on tosi vaikea suojella itseäni mut mä yritän enää yhdellekään iskulle mä en vapaaehtoisesti suostu en mä usko että sä mun satuttamista lopetat vaikka mä en enää ikinä sanois sulle muuta kuin että mä pelkään.
Sä varmaan syytät mua psykoottiseksi jos toistan samaa mantraa ajoista toisiin mut toisaalta mä puhun lääkärille päivystyksessä mä puhun täällä niille ohjaajille jotka uskoo mua ja on mun puolella eivätkä tahdo satuttaa niin sun voi olla aika vaikea saada mua osastolle vielä vaikeampi pakkohoitoon sillä en mä oo psykoottinen mä vaan suojelen itseäni.
Mä tiiän ettei mun tapoihin kuulu suojella itseäni mä tiiän että samaan aikaan kun mä en enää katso sua silmiin tai kerro sulle yhtäkään asiaa vastaa edes sun yleisiin kysymyksiin ruokapöydässä mä juoksen tuonne ulos ja jäädytän itseäni.
Mä tiiän tuhoavani itseäni mutta vain niillä keinoilla jotka on mun hallinnassa sun toimiin ja sanoihin mä en pysty vaikuttamaan ja jos jatkan sulle puhumista jossain kohtaa käy niin että sä löydät sen kohdan miekaniskullas joka tappaa mut.
Mä en oo itsekään aivan varma mikä se kohta on mut se ei tarkoita ettetkö sä sitä etsiessäs saattais löytää.
Onneks on toisia ohjaajia eilen sen keskustelun jälkeen missä olit sinä ja vastaava ohjaaja olin vielä varma että koko maailma on kääntynyt mua vastaan.
Mä en kirjoita mitä ne ovat sanoneet mä en kerro sulle keitä ne on sillä sä pystyt vastaavan ohjaajan tuella viemään multa tämänkin turvan.
Te voitte sanoa jotain mikä estää niitä puhumasta mulle te voitte te pystytte vaikka mihin ja te ootta niitä jotka mun asioihin täällä pystyy eniten vaikuttamaan siks mua pelottaa aivan käsittämättömästi.
Yhtä paljon kuin silloin kun äidillä oli kaikki valta mun elämässä yhtenä aamuna pöydällä oli lappu mä vein sun rahat tililtäs ettet ostais teriä ja karkin syöntiäkin sun pitäis vähentää mä olin kuusitoista just päässyt osastolta ja itkin sen aamun kunnes oli pakko kerätä itsensä ja lähteä hymyilemään pysäkille toisille huomenet koulun jälkeen laitoin muutaman setelin mitä mulla oli minigrip-pussiin ennen kuin äiti tuli töistä ja teippasin sen kirjoituspöytäni alle piiloon sillä olin jo oppinut että äiti voi tahtoessaan kääntää mun huoneen ympäri ja viedä loputkin mun rahoista niin moneen kertaan se oli tuolloin jo lukenut mun päiväkirjat läpi mä muistan siskon seuranneen tuota mun rahan piiloitusta sivusta mutta en muista sanoiko se mitään.
Toisella kertaa sain viestin kun oltiin linja-autossa matkalla kotiin mä en enää jaksa sua sä lähdet joko laitokseen tai muutat isälles toiset ei edes huomanneet että itkin sillä mä vastailin niiden juttuihin käsiini tuijottaen mä tiiän ettet varsinkaan sä tai oikein kukaan muukaan pysty tätä ymmärtämään ellei itse oo kokenut miltä tuntuu kun et pysty itse hallitsemaan elämääsi.
Kun sun taustalla on jatkuvasti valtava uhka yksikin väärä liike ja sut saatetaan hukuttaa jäiseen meriveteen kun sun kädet on ensin sidottu ja suu teipattu.
Ois niin helppoa kun sä ymmärtäisit tän pelon ja muuttaisit käyttäytymistäs mut eihän sun tarvi eipä tietenkään sä naamioit kipeät tekosi mun kuntouttamiseen ja lääkärikin uskoo sua.
Menee kuukausi ennen kuin pääsen seuraavan kerran tapaamaan lääkäriä kun nyt oon ilmeisesti tavannut sitä liian usein kolme tai neljä kertaa peräkkäin kun se on kahden viikon välein täällä käynyt mut mä pyydän sitten kun seuraavan kerran pääsen sitä tapaamaan ettet sä tai vastaava ohjaaja tulis siihen mukaan mieluiten ei kukaan ainakaan kukaan teidän "kätyreistä" jos se lääkäri kuuntelis silloin oikeasti mua.
Mä en oikeasti oo vain sairas ja sekaisin vaikka tää teksti kuulostaa vain siltä mä en oo keksinyt tätä mä luen sua ja vastaavaa ohjaaja paremmin kuin te arvaattekaan ja mä tiiän että teidän on helppo säikähtäneenä mun ymmärtämisestä yrittää toistella kaikille kuinka sairas mä oon ja vakuutella ammattitaitoanne.
Mä tiiän ettei tää oo kilpailu enkä mä edes jaksais taistella mut en kestä teidän keinoa saada mut hiljaiseksi.
Te vaan lyötte ja lyötte henkisellä tasolla siihen saakka kunnes peräännyn juoksen karkuun tai luovutan kokonaan mut arvatkaapa kuinka monta tuollaista iskua mä oon elämäni aikana saanut teillä ei oo aavistustakaan siitä kuinka vaikea matto on kiskaista mun jalkojen alta niin etten ehtisi hypätä sivuun.
Te toimitte väärin niin väärin.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229