1042.

Juoksen ulos
luulen ettei kukaan edes huomaa mun nimeä huudetaan se kysyy mitä mä teen ulkona saappaat jalassa ilman takkia.
Tätä mä teen mitä kuutena edellisenäkin talvena ensimmäinen itsetuhoisuuden muoto tämä alkoi jo ennen kuin viiltely mä jäädytän itseäni.
Silloin alussa -20 astetta pakkasta ja lenkille tuulitakilla jonka otin pois tiellä jossa ei kulkenut muita.
Mennään sisälle, jutellaan en usko enkä edes uskaltaisi puhua kun tiiän että kun mun omaohjaaja saa kuulla tästä että oon puhunut toiselle ohjaajalle siitä miten se mua kohtelee tilanne muuttuu aina kaoottisemmaksi.
Mua pelottaa että kun puhun mun omaohjaaja saa tämänkin ohjaajan kääntymään mua vastaan niin varmasti käykin siinä ihmisessä on jotain samaa kuin äidissä se tahtoo satuttaa, se tahtoo pahaa mutta osaa aivan helvetin taitavasti naamioida kaiken mun syyksi.
Riittää että se sanoo tehneensä niin kuin on sovittu riittää että se sanoo etten mä ota apua vastaan vaikka mä itken vastaavalle ohjaajalle ettei tilanne oo se mitä mun omaohjaaja väittää mun sanat suljetaan pois ja vastaus on vain eiei.
Mä oikeesti pidän tästä paikasta täällä on paljon hyvää eikä säännöt oo järjettömiä mut mun omaohjaajan ja vastaavan ohjaajan käytös mua kohtaan on oikeasti tosi pelottavaa.
Riittävän monta kertaa kun mä toistan että te vihaatte te vihaatte ne saa lääkärin lukitsemaan mut osastolle.
Kumpa tää tilanne vaan selviäis ja ohjaajat uskois mua kun sanon mitä tarvitsen jos ne kerrankin ottais sen ammattiminänsä syrjään ja katsois tilannetta ihmisinä.
Näkisivät kuinka heikko ja hajalla oon ja kuinka tarvitsen vain turvaa pystyäkseni jatkamaan ja pysymään hengissä.
Mut tilanne on ajautunut niin käsittämättömäksi etten tiedä pystyykö tätä enää kukaan tai mikään korjaamaan.
Jos mun omaohjaaja kerran vihaa mua (joojoo mä tiiän viha on vahva sana mutta ei pidä liian laimea) niin sitten se vihaa ja ei mulla oo paljoa tässä tehtävissä tai sanottavissa.
Miks kävi näin miks mä halusin tuon ihmisen mun omaohjaajaksi miks se edes tuli tänne töihin miks se on kouluttautunut ammattiinsa jos se käyttäytyy näin miksi?
Miten tää on mahdollista oikeasti?
Paraneeko tää tilanne koskaan auttaako mua kukaan vai ajetaanko mut pois täältä niin että kaikki on varjostettu mun syyksi?
Mä pyydän pyydän tosissani järjestäkää tää järjettömyys.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229