1022.

Mä yritän puhuu
mut ei ne kuuntele et saa lisää tarvittavia kun puhun seuraavana päivänä enemmän on vastauksena katotaan sit ens viikolla soitetaanko lääkärille.
Ne ei tajuu etten mä kestä kaikki ohjaajat on samaa mieltä ja ne jotka ei tiedä mielestään riittävästi ne ei vastaa mitään.
Mä mietin paljon jos lähtisin päivystykseen eihän ne sieltä mitään tarvittavia anna enkä mä osastolle tahdo tai kuulu en oo lähes ollenkaan itsetuhoinen aiempaan verrattuna mutta tää ahdistus.
Mä nukun ja mä itken ja lasken millon uskallan hakea tarvittavia ettei ne loppuis kesken sillä illat on aina pahimpia.
Ja nyt on viikonloppu edessä jos ne ei huomenna soita lääkärille mun täytyis selvitä tämän järkyttävän pahan olon kanssa ainakin maanantaihin.
Eieieiei en selviä mitenkään mä tarvitsen apua!
Mutta ne ei auta mitkä ennen on auttaneet kirjoittaminen, puhuminen mietin että vaikka saisin läheisyyttä mun olo ei helpottuis.
Siks mä itken tarvittavia ja uusia lääkkeitä.
Sillä mua pelottaa et jos jatkan viikon näillä lääkkeillä siihen saakka kunnes lääkäri tulee mä menetän otteen todellisuudesta eilen olon teki sekavaksi ylimääräiset opamoxit mutta miks mun ajatukset tänäänkin on tälläisia.
Ei mulla oo pakkoajatuksia kuoleman suhteen vaan sitä kuinka kaikki vihaa mua ja haluaa mulle pahaa kuinka kehenkään ei saa luottaa mutta entä kun ei yksinkään pärjää?
Mä puhuin ahdistuksen pelosta jo viikko sitten lääkärille mä tunnistin jo silloin itsessäni merkkejä tästä kukaan ei vaan kuunnellut mua ja nyt tilanne on tää kun missään paikassa kenenkään kanssa ei oo hyvä olla.
Ei edes siedettävä vain valtavan paha ja pelokas pelkään niin paljon kaikkea ja jos jaksaisin huutaisin sille joka sanoo omaohjaajahan voi vaikka sairastua ja silloin kaikki sovitut ajat peruuntuu että älä älä älä mä pelkään jo valmiiksi kaikkien lähtevän hylkäävän mut taas mä en tarvitse yhtään lisää pelottelua siitä kaikesta mitä saattaa käydä.
Mä oon niin käsittämättömän väsynyt tähän masennukseen.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229