1019.

Mä mietin vaan sitä että ajattele jos ei olis sääntöjä ollenkaan ja sä voisit antaa tuon koko opamox-purkin mulle.
Niitä ei oo montaa laatikossa jäljellä ensin pyysin kaksi ja kun ohjaaja lähti huoneesta otin kolme lisää.
Ne on olleet useamman viikon siinä turvana ne loppuu ihan just sit mulla ei oo mitään turvaa unta johon hukkuu huomaamattaan.
Nää viikot pahenee masennus tässä kai syvenee eikä mulla oo lainkaan tahtoa taistella vastaan.
Pahentukoon vaan mä oon menettänyt jo kaiken kaveriporukan turvan ja sitten turvan jonne en ikinä enää saa palata sinä ja hän te ootte lähteneet ei mulla oo enää mitä rakastan.
Mulla on biisit melankoliselta soittolistalta mulla on kello joka kulkee välillä liian nopeasti ja tuntuu pysähtyvän kun pitää odottaa milloin tarvittavat tehoaa.
Mulla on teriä ja mulla on vapaus vetää ranteeni auki.
Sen enempää ei oo jäljellä ei oo toivoo ei oo ihmistä joka pitäis lähellään kuinka monta kertaa mä oon yrittänyt kertoa en mä tajua miksei mua ymmärretä miksi mun tarve läheisyyteen halutaan ohittaa.
Miks ne silloin turvassa piti niin paljon lähellään miksi täällä sanotaan että on se mahdollista mutta kuitenkaan mä en sitä saa.
Näitä kysymyksiä on liikaa lääkäri tulee kai ens viikolla uutta tarvittavaa en jaksa edes toivoa vaikken selviä näillä ollenkaan jos mä ees pääsen sitä näkemään.
Mä halusin vaan kertoa etten mä enää selviä jos otan vielä uudet kolme opamoxia nukahdanko sitten viimein?
Mä anelen mä rukoilen sua tuu ottaan mut lähelles näytä että välität vielä välität hetken tämän ohikiitävän hetken välität mä pyydän enää vaan pidä mua hetki turvassa?
Mä tiiän et säkin lähdet sun täytyy mennä pois kuten kaikkien aiempienkin mä tiiän tän elämän säännöt mä tiiän etten mä ansaitse mitään siitä mitä toiset saa mä tiiän etten mä saa pyytää mutta ei anna vaan anteeks.
Se et mä ikinä synnyin se että mä tulin sun elämään se et mä takerruin kiinni se et mä uhkasin itsemurhalla liian monta kertaa anna anteeks ne kaikki mun väärät sanat anna anteeks kaikki mun väärät teot anna anteeks etten mä pystynyt päästämään irti anna anteeks et mä kirjoitan susta aina.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229