1012.

Mä pakenen
mä pakenen tunteja mä pakenen ja sitten mä murrun metsäänmetsään muistikuvina vain se kuinka pimeys joskus pelasti sulki syliinsä kun muut lähti koteihinsa.
Ei tänään tänään ei oo sellainen päivä tänään pimeä ajaa askeleet pois metsästä en pysty jatkamaan pidemälle aika ei kulu kello ei käy MÄ EN KESTÄ!
Suihkuun jos mä meen suihkuun murrun hetkeksi siihen lukittua ovea vasten pakotan itseni nousemaan pesen hiukset unohdun liian pitkäksi aikaa suihkun alle kuumaa vettä tiedän etten ansaitse muuta kuin sitä jäätävän kylmää mutta ei ei sittenkään mitään.
Mutta niin ei sekään oo vaihtoehto joku on suihkussa mä en pääse sinne mä en mulla ei oo mitään keinoa paeta pimeään huoneeseen joku biisi mikä mikä ei muistuttais mistään ainiin eihän sellaista oo olemassa!
Mä haluan pakoon itseäni kauemmas johonkin toiseen elämään nyt heti olla ihan kuka vain muu kuin .
Mä haluun olla se joka kuvittelen olevani kun kopioin jonkun instapäivityksestä tekstin käteeni jumala rakastaa eniten niitä jotka kuolee nuorena.
Joo ja älä kommentoi tätä mitenkään musta toi oli ehkä kaunein lause jonka oon koskaan lukenut siksi mä pudistan hiljaa päätäni kun sä aloitat lauseen mutta kun.
Kun ei oo mitään muttakunia on vaan tää helvetin pimeys päivästä toiseen selviytyminen painajaista (arkea) josta sä et ees tiiä.
Siks toi lause on mun valo tiiätsä siitäkään mitään kun sä löydät sen valonpisaran sen viimeisen jäljelle jääneen asfaltille pudonneen sille jota kukaan ei oo hoitanut vuosiin se tie joka kulkee ei mihinkään keskellä ei mitään tiiätsä tää lause oli mulle se se josta elää hetkestä seuraavaan tietää mitä kohti näissä kohdissa kasvaa ja mä en todellakaan tarkoita jatkavani täällä montaa kymmentä vuotta vaikka joku toinen lause sellaista väittäiskin.
Ja mä haluan unohtaa tämän päivän ja tuhat edellistä jokaisen virheen kuinka monta kymmentä oonkaan tänään tehnyt nauranut aivan liikaa ja liian kovaan ääneen puhunut vaikka en sais sanoa sanaakaan.
Mun pitää kuolla ymmärrätkö sä mun täytyy kuolla!
Mut ei saa viiltää vetää ranteita auki ei saa ei saa ei SAA. Ja kun kukaan ei pelasta.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229