101.

Tapa mut tapa mut nyt ei lause tarkoita mitään turhautumista joka suunnalta enkä mä jaksais ottaa enää askeltakaan vaan nyt on jaksettava ymmärrätkö ettei oo muuta vaihtoehtoo aamusta iltaan elämää mut vaikka mä kosken merta muistatko kuinka mä ennen sitä rakastin kaikki mussa on tyhjää väsynyttä ja vihaista ja mä mietin vaan ettei mua oo mä vaan suoritan tätä elämää koska mun täytyy mikään musta ei ikinä oo tyytyväinen siks mä en tahdo pysähtyy sillä aina kun jään paikoilleni mä ymmärrän sen mä oon jo kuollut mut kaikki vaan luulee et mä viel elän.
Ja nyt mun on vaan selviydyttävä emmä tiedä mihin asti tää ja huominen ainakin vissiin ens viikkoon ja ens kuuhun tajuttoman pimeeseen syksyyn ja sen yli jouluun en halua tietää kuinka väsynyt sitten oon ja miten ikinä selviäisin tästä kaikesta.
Eikä saa viiltää ei saa raapia ei saa ei saa ei saa ei saa suunnitella kuolemaa ei saa haluta kuolla ei saa tappaa itteensä ei vaan saa ei ainakaan nyt.
Mun mieli on ihan tyhjä aurinko ei oo enää se sama joka viime kesänä hiekka näyttää samalta mut ei tunnu enää tää ranta tarkoitti ennen tuhansia mahdollisuuksia mut nyt mä en kuulu enää näiden ihmisten joukkoon.
Musta ei irrota otettaan se vetää mua mukanaan mut mä yritän viel näytellä etten oo sen ettei se hallitse mua ja vaikka mä tiedän ei näin voi jatkaa et mun voimat loppuu mä en voi muuta kuin yrittää pysyy liikkeessä et kuvittelisin vielä hetken pystyväni tähän kaikkeen suoriutumaan koko elämästä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229