1006.

Osa tästä kivusta on sitä
kuinka en enää pysty luottamaan.
Että on uusin mut mä en anna itseni hetkeäkään kuvitella et jäis mun elämään vähäksi aikaa et se todella haluais mua auttaa.
Se on jotenkin surullista että kuoletettiin luottamus niin monta kertaa että ymmärrän etten enää koskaan pysty sulkemaan mielestäni sitä mikä sattui eniten.
Se on siksikin surullista että mulla saattaa olla nyt elämäni paras mahdollisuus asettaa elämä oikeisiin uomiin mutta mä en pysty ottamaan sitä vastaan sillä elän vain uudelleen menneitä kipuja enkä jaksa katsoa päivää pidemmälle.
Ja kun mä ymmärrän niin selvästi senkin että vaikka sinä tai hän tai kolmas palais se ei tarkoittais sitä että pystyisin jatkamaan siitä johon jäin viimeisen halauksen jälkeen.
Se että luottamus romahti katosi mun maailmankartalta ui mun ymmärryksen tavoittamattomiin ei sitä korjaa kai enää mikään.
Tai pitkälle tulevaisuuteen luvattu turva ehkä läheisyys ja vapaus nukkua niin että toinen on lähellä suojelemassa kun säpsähdän hereille painajaisesta.
Joojoo joojoojoo mä tiiän vastauksen jyrkkä ei ja lause jatkuu tiedät kyllä miksi ja sen jälkeen katse joka jäädyttää kaiken tieltään kuten Muumilaakson mörkö ja sitten keskustelu on ohi ja toista mahdollisuutta pyytää apua toivoa muutosta en saa ikinäikinä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229