Tisdag och gått hem

Det blev inte så lugnt som jag trodde igår haha... Det hela slutade med att pappa hade fått biljetter till landslagsmatchen i fotboll på Swedbank Stadion. Var först tveksam till om jag kände för att gå, men sedan blev det så i alla fall haha! Matchen var ingen höjdare i sig men det var ändå kul att se landslaget liksom. 0-0 blev resultatet, men det skulle ha blivit något mål i alla fall... I alla fall så kom vi hem halvt nöjda efter matchen vid 22.30. Sedan var det bara hjälpa min lillebror med ett arbete i skolan, vilket ledde till att jag somnade 00.30... Mindre kul, men idag var inte mycket bättre....

Morgonen började bra med att jag var på retoriken och sade hejdå till min lärare. Det var vår sista lektion vilket var mysigt och nu är allt avslutat i retoriken! Efter det var det dock håla i 2 timmar.... Inte det roligaste men jag umgicks med två från klassen så vi tog en fika på Espresso House. Det var riktigt mysigt samt att vi hade något att göra under hålan haha! Dock kom det en otrevlig överraskning under fikan... Jag fick världens jävligaste mensvärk och det kändes som jag skulle svimma, gråta eller spy när som helst... Inget av det hände dock och jag tog mig till kommunikationen. Kände direkt när jag satte mig att det inte skulle funka, men satt kvar under den lektionen. Valde sedan att gå hem efter lunch då det inte skulle vara mycket på spanskan. Tyckte det var onödigt att plåga mig själv bara för att liksom. Nu sitter jag därför hemma och vilar för att försöka få tillbaka lite av krafterna. Smärtan är kvar, men det är ändå lite bättre. ;)

Imorgon kommer det nog kännas bättre för min del, men inlägget kommer nog komma upp sent. Ska iväg och shoppa efter skolan så får se när jag hinner skriva något. Har ingen aning om när vi exakt ska iväg men det är ungefär direkt när jag kommer hem... Det blir säkert bra ändå, taggad på att shoppa ju! :)

Gillar

Kommentarer