Lördag och förkyld

Vaknade och kände mest nej åt hela grejen... Har blivit lite mer sjuk så allt jag gör för tillfället är en plåga, men ska ändå jobba imorgon så får se till att bli frisk! Annars så är jag väldigt glad. Var och såg Andre Rieu på Malmö Arena igår och det var jävligt pampigt alltså. För er som inte vet vem det är så är han en holländsk violinist och dirigent som spelar med sin orkester runt om i världen. De kommer till Sverige en gång om året och igår fick jag se dem! Riktigt kul med olika åldrar, kulturer och intressen som kom för att enas av musik. Imorgon visar jag lite fler bilder så ni kan få se lite. Jag valde att inte filma eller ta bilder för vill inte kolla på allt via en skärm, vill uppleva det. Och som Rieu sade "Music is what brings people together!". Kände inte direkt för att vara den enda som sitter där och filmar intensivt haha, vill vara en del av allt. ;)

Annars idag så kommer jag inte göra mycket. Det blir samla ihop allt jag ska ha till imorgon och köpa mat. Lunch är alltid bra att ha... Därför blir det ingen vild Valborg för mig, är sjuk och ska upp 06.30 imorgon så det hade inte blivit en succé med fest ikväll haha. Kommer dock antagligen ha en mindre middag för familjen idag. Mormor och morfar kommer nog komma så vi äter och fikar med dem, har fått det för mig i alla fall. Tror jag känner mig lite piggare efter det men vi får se... Allt kan hända om man är sjuk.

Till imorgon dårå. Jag jobbar nästan hela dagen så vi får se om det kommer upp något inlägg om min dag då. Kommer kanske göra som jag gjorde igår, inte skriva något och uppdaterar er dagen efter. Igår kom jag hem ganska sent och ville inte sätta mig vid datorn, och har för mig det kommer bli samma imorgon. Men vi får se hur jag gör, kanske ändå hinner sätta mig en stund så ni får ett mindre inlägg. Får vänta och se hur min energinivå är imorgon helt enkelt. :)

Gillar

Kommentarer