Bota halsont

För tillfället som ni kanske vet så tappar jag rösten och börjar bli förkyld. Tänkte därför ge lite tips på hur jag brukar göra för att bota halsont, samt förkylning. Fokus kommer främst ligga på halsont då förkylning är inte tråkigt, men den har inte brutit ut på mig så kommer inte ihåg vad jag gör haha.... Men i alla fall så har jag 3 saker som jag brukar göra vid halsont. Som ni kanske redan vet så funkar inte detta för alla, hitta vad som passar dig helt enkelt. Enjoy och hoppas det hjälper! :)


1. Dricka te

Jag dricker i normalfallet inte mycket te, men när jag är förkyld är det minst 2 koppar om dagen. Ofta hjälper det då det är en varm dryck som ofta redan har läkande medel i sig, beroende på te. Det beror helt på vilket te det är men det finns på olika apotek samt i vanliga mataffärer. Personligen dricker jag främst Lipton eller Twinings med citron, gott och bra att kombinera till annat.


2. Honung

Honung är nog bland det bästa som finns vid halsont! Älskar smaken och det lindrar halsont ganska snabbt, samt det är billigt. Häll det i ditt te, baka med det eller bara ta en sked och ät.


3. Ta det lugnt

Detta är nog det lättaste, förutom om man har plugg eller jobb... Men att ta det lugnt är väldigt viktigt för kroppen ska kunna återhämta sig. Alla tar det lugnt på olika sätt men att sova eller bara vila hjälper mot halsont men även mot förkylning.

Inte min bild

Gillar

Kommentarer