Tandläkaren.

I onsdags var det dags för Willows första besök hos tandläkaren. Hon fyller ju snart 2 år! Det är höstlov så dom äldre barnen fick vara hemma & andra hade övernattat hos farmorn, så jag kunde åka ensam med Willow med bussen. Struntade i vagnen för att slippa böka med den på bussen.

Det gick bra, det är ju bara ett sånt kort besök med frågor om matvanor typ. Sånt som egentligen kan tas över telefonen... Tio min senare var vi klara & då återstod det att vänta på bussen hem i en timme. När vi sen kom tillbaks mötte Star & Ninja upp med vagnen så att jag kunde handla lite innan jag gick hem & Willow kunde få sitta.

Sen åkte tjejerna till Örebro för en dag på stan tillsammans. Dom åt på MAX, shoppade på Dollarstore & Hemmakväll. När dom kom hem på kvällen satte dom upp ljusslingor i hela deras rum, haha. Men det blir bra, så slipper dom bo i en grotta. Ofta har dom det kolsvart där nere på kvällarna! Tänd en lampa? Nix. Men nu kanske dom vill ha dessa tända istället. Så roligt när barnen blir äldre & kan umgås på ett annat sätt, mer som vänner.


Gillar

Kommentarer