Sjukt.

Helgen var febrig för Ninja, idag är första dagen hon kunde gå till skolan men är fortfarande hostig. Isis fick feber i söndags kväll, helt oväntat. Duschade henne & sen var det godnatt. En timme senare vaknade hon & skakade tänder, sen kom febern. 40 grader. Hon kräktes av det, även denna natten. Det är inte magsjuka alltså, hon kräks när febern går upp högt. Får se hur hon mår idag men hon får vara hemma imorgon också så att hon får en frisk dag hemma. Om hon kan gå alls denna vecka då det är studiedag på fredag. Hoppas på en dag i alla fall, så hon får leka lite innan helgen.

Vi vuxna är också sjuka, men vem bryr sig om oss? Haha.

Igår hämtade jag ut våra nya telefoner. Sen tillbringade vi några timmar på kvällen med att fixa allt kring det. Installationer & allt sånt. Det tar alltid längre tid än man tror! Men är förvånad att det allra mesta fanns kvar i Samsung molnet, t.o.m. alarmtiderna var kvar! Det trodde jag verkligen inte innan.

Håller på att tvätta en del just nu. Går åt många handdukar när man i panik på natten rycker åt sig något för att torka spyor på diverse ytor... 😉 Sen har jag plockat på Ninjas rum som såg ut som sju svåra år. Nu ska jag ta & dammsuga en sväng, sen byta hos marsvinen.


Gillar

Kommentarer