Long time no see.

Nu var det ganska länge sen jag bloggade men det är svårt att finna tid i perioder.

Nu har sommarlovet avslutats & vardagen har börjat igen. Himla skönt! Star som går sista året i gymnasiet, var hemma från mars med hemstudier. Men hon går nu varannan vecka i skolan & varannan vecka hemma. Detta är planen fram till November-lovet har jag för mig. Hoppas att det är samma sen eller att dom kan vara mer i skolan. Hon ska ta körkort & lastbilskort, hon kan inte göra detta hemma liksom.
Sen då? Isis är på dagis igen, hon var också hemma från Mars så hon har längtat massor. Willow har precis skolats in på samma ställe men annan avdelning. Dock är dom ute samtidigt & just nu är dom ute hela tiden tills 15 timmarsbarnen går hem innan lunch, så just det känns väldigt bra att dom har varandra om Willow blir ledsen. Första veckan ville Willow inte ens se åt fröknarna men denna vecka går det SÅ mycket bättre. Hon är avvaktande än men går med fröknarna, leker och sånt. Så jag har kunnat lämna henne 8-11 i fyra dagar nu.

I fredags var jag på möte med Seven, om Seven, med nya personer som ska hjälpa att behandla/underlätta hans selektiva mutism. Så vi hade ett två timmar långt möte med en massa info & genomgång, samt ett nytt nu på fredag men då blir det inte lika långt. Det var en himla tur att jag kunde lämna Willow på dagis just den dagen för det hade blivit kämpigt att ha med sig henne där i två timmar.

Gillar

Kommentarer