Julklappar - check!

Beställde årets första julklappar igår & dom finns redan att hämta ut! Wow! Tänk om postgången kan gå såhär fort jämt. Det blev tydligen en del för företaget har skickat ordern i två paket, haha. Ska bara få hem det.. får se om K kan hämta det kanske. Det känns hur som helst, väldigt bra & SKÖNT att ha det påbörjat. 🎅 Det är allt annat än billigt att köp julklappar till 6 barn. Och sen har vi två som fyller år runt jul. Willow fyller år två dagar före julafton & Seven fyra dagar efter. Fast man kan säga att det är riktigt, riktigt gott med tårta efter all julmat faktiskt!

Sen är det Star som fyller år i Oktober. Har bett henne skriva ner vad hon gillar & önskar sig så att jag har nåt att gå på. För vad ungarna gillar.. det varierar stort & Stars intressen är bilar & "ragga runt". Jag kan ingenting om det. Så där får hon guida.

Jag längtar SÅ mycket efter att få shoppa nya julgrejer till hemmet! Det kan aldrig bli för mycket jul & tomtar, det är vi alla överens om. T.o.m. duschdraperiet har jultema då! Men mer behövs... & kanske en ny gran. Jag är lite trött på den rosa vi har. Tror jag.. vi får se! Man kan ju alltid ha två... 😁

#jul #julklappar

Gillar

Kommentarer