Hej då julen

Idag har julen städats ut & det är alltid lika tråkigt. Långt till nästa jul, min favorittid på hela året. Men det hände oplanerat när jag städade. Det enda som är skönt med att få bort alla julsaker är att det blir ett mer städat intryck i rummen & det gillar min hjärna. Damma bland allt & ställa i ordning. Men tomt, det blir det..

Snart är jullovet slut också, på onsdag börjar skolorna & dagis. Det blir bra, nu är barnen rastlösa & saknar sina vänner. Få mer rutin på livet igen. Fast det jag längtar mest till är måndag då sopbilen kommer, haha. Tunnan har varit full i flera dagar nu så det börjar bli svettigt att få ner fler påsar! Locket kan inte vara öppet heller pga fåglar. Så det får gärna bli måndag nu!

Igår kom Sevens ny säng. Det var egentligen Oxy som skulle få den då hans förra gick sönder, men Oxy fick istället Sevens loftsäng för Seven ville ha den nya för han tyckte det var mysigare att slippa klättra upp till sängen. Och Oxy tycker det är roligt att få ligga högt upp nu. Ägnade tre timmar åt att skruva ihop den där sängen, med instruktioner enbart på ryska. Tur att det var mycket bilder! ;) Hatar att ha kartonger ståendes, blir jättestressad av det så jag skruvade ihop allt & slängde alla kartonger & dammsög upp massa skit. Fixade i ordning på rummet & bäddade. SEN kunde jag äta min lunch, lite senare än barnen... haha. Så skönt med en ny säng där inne, det behövdes oavsett hur den gamla hade varit för den var ändå bara 140 cm lång, denna nya är 206 cm lång totalt.


Gillar

Kommentarer