Hej alla läsare jag har lov nu är i småland jag har det bra där hoppas ni har haft ett bra lov eller kommer få ett bra lov hejdå vi hörs nästa gång 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja då sitter jag och spelar mc och ger bort en massa saker till tiggare i mc 

Likes

Comments

Jag har jullov om tre dagar det blir skönt för då kan jag ta och sova mycket mer spela och annat sen firar jag jul hos min mormor i år blir nog en hel del att spela cod mw3


Likes

Comments

jag har sett en väldigt bra film ikväll den är sorglig men ändå bra och jag tycker ni borde se den den heter förr eller senare exploderar jag.​ Den handlar om två ungdomar som har cancer som träffas och blir kära och dom åker till Amsterdam för att träffa en förfatare men han är ett otrlivligt fylo men det blir ändå en lyckad resa.

Likes

Comments

Hej alla har haft en chil helg nästan bara spelat dator Men igår åt jag ute  med familjen det blev China mat och sen hem och spela igen. somna vid typ fyra och gick upp vid elva igen för att spela.

Likes

Comments

Hemma nu ska spela dator ​äta sova och sen skola igen.kanske ta en muffins för min syster bakade igår 

Likes

Comments

No nu astråkigt tror vi ska ha prov men vet inte det ska handla om optik 

Likes

Comments

Hej jag heter Magnus Larsson och bor i Söderköpings kommun men jag har bara bott här ett par månader.Jag är född och uppvuxen i Småland. Jag går i klass 8d på Ramunderskolan i Söderköping. Min bästa vän heter Joel och vi har känt varandra sen skolan började när jag började i hans klass efter sommarlovet. Här är lite om min familj jag har 3 bröder och två systrar mina bröder heter Johan Björn och Alexander och mina systrar heter Angelica och Raija och min mamma heter Jill och min pappa hette Sonny men han har tyvärr gått bort.

Likes

Comments