Hey piger, i det her indlæg har jeg valgt at vise jer et lækkert efterår/vinter Outfit

I har nok set at de her bamsejakker er gået hen og blevet rart populære på det sidste og det forstår jeg godt! Jeg er personligt helt vild med jakken og så er den også dejlig varm.

Man kan hellere ikke undvære strik her om vinteren! Jeg har fundet den her smukke strik fra Joseph.

Jeg har også fundet den er taske fra Ganni som passer vildt godt til outfittet, samt de her lækre øreringe fra Jane kønig

Sidst men ikke mindst de her super lækre støvler som jeg selv drømmer om at eje fra
Givenchy.


Håber i kunne lide outfittet xx Manel...

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey piger, i dette blogindlæg kommer jeg til at skrive lidt om mine yndlings caféer og mad steder i Kbh.

En af mine yndlings steder er Original Coffee, på toppen af Illum, lækker udsigt og rigtig god kaffe.


Og elsker især også at spise i Illum Rooftop, Maden er vildt god, plejer altid at bestille deres lækre pizza! Hvis du ikke har besøgt stedet synes jeg helt klart du skal komme afsted.

Orrg Zeleste elsker elsker den restaurant, mig og min veninde plejede altid at tag derind om sommeren vildt lækkert sted kan helt klart anbefales!

Også har vi cafe Two O Two som er en super hyggelig Cafe! Var der inde med min veninde i lørdags, Kaffen var rigtig god og kagerne var lækre;)

Likes

Comments

Hey piger, mit navn er Manel og jeg er 16 år gammel bor i Tårnby og går i 9 klasse. I den her Blog kommer jeg til at fortælle lidt om mig selv og mit liv. Men jeg kommer samtidig også til at lægge nogen blogindlæg om tøj mode osv fordi det er virkelig også noget jeg interesserer mig for. Jeg er lige stoppet på min efterskole som hedder NNY efterskole for iværksætteri jeg skulle havde taget den I 9 men det var dsv ik en efterskole for mig virkelig en skam for havde ellers glædet mig sygt meget til at starte på en efterskole, og det skal lige siges at det slet ikke havde noget med menneskerne at gøre, nej tværdigmod de var alle super søde og tog vildt godt imod mig, men som sagt var det ikke lige den slags efterskole jeg var på udkig efter. Men jeg regner med jeg vil prøve at tag en anden efterskole her i 10 har kigget på sportsefterskolen Sjælsølund og den skulle være meget god. Efter jeg er stoppet på min efterskole er jeg kommet tilbage til min daglige rutine, hvilket er godt og dårligt, jeg kommer selvfølgelig til at forklare hvorfor det er lidt dårligt jeg er kommet tilbage, Nårh men jeg er jo som sagt kommet tilbage og er også startet igen på min gamle skole Nordregårdsskolen. Grunden til at jeg skrev det var lidt dårligt at være hjemme igen det er fordi der simpelthen har været så mange problemer i min familie med mine forældre, jeg kommer ikke lige til at gå i detaljer men lad os bare sige det ikke har været helt let for mig, men så det bare godt at jeg har nogle vildt støttende veninder som virkelig har været der for mig og det er jeg så utrolig taknemlig for. Men tingene er begyndt at falde på plads nu. Men nu kan jeg jo sige hvad jeg laver i min fritid, jeg går dsv ikke rigtig til nogen sport, ja altså det har jeg faktisk aldrig gjort, jeg tager nogle gange til Fitness men det ikke lige noget jeg gør hver uge, til gengæld har jeg et arbejde jeg arbejder nemlig i torvehallerne i weekenderne hvor jeg sælger is, super hyggeligt sted elsker at arbejde der, har arbejdede der i snart et halvt års tid nu, men kunne dog også godt tænke mig at finde noget andet måske arbejde i en cafe eller noget men lige pt er det altså at sælge is i Torvehallerne;) . Derudover er jeg også meget tit på strøget, hvor jeg nogle gange kommer til at bruge lidt for mange penge hehhe, og det jeg især elsker at bruge mine penge på er nok tøj,mad,cafeture osv….

Det var så lidt om mig, håber i fik et lille indblik på hvem jeg er, og så håber jeg selvfølgelig på at i kunne lide det:)


Likes

Comments