Restaurering pågår 💅🏻

Det händer lätt att livet kommer i rullning och saker vi tidigare lagt mycket tid på kommer i skymundan. Exempelvis ens fåfänga 😉

I snart 19 år har jag av och till fått naglarna gjorda hos samma person. And I love him!!
Men när jag fick Cassie blev det ett uppehåll på först 9 månader och sen 6 månader då jag inte gick.

Under sportlovet började jag känna mig frustrerad så jag åkte till centrum för att fixa naglarna lite snabbt. Men bestämde mig för att efter lite shopping åka hem och ringa min trogna Dan och se om han hade tid istället.

Jag blev så nöjd. Och började inse att jag måste ta tid för mig. Man mår bra av att ta hand om sig själv. Pyssla om sig själv och känna sig lite fin.


Nu i helgen hade jag tid hos min fina frissa. När jag var där kom vi på att jag inte vart hos henne sen september! Crazy!!

Efter denna helgs hårfix, shopping förra helgen och naglar veckan innan känner jag mig så nöjd. Visst jag är den jag är. Jag duger lika bra i utväxt och med omålade naglar. Jag behöver inte den senaste tröjan.

Men jag förtjänar att investera i mig själv. Jag förtjänar att känna mig awesome, fin och pepp. Jag mår bra av att lägga tid på mig själv när jag tränar och på lite vardagslyx.

#makeover #varamigsjälv #måbra

  • Skönhet
  • Nära Guldvingevägen, Upplands Väsby

Gillar

Kommentarer