Header

Nyårslöften? Nej tack! har nog mycket att arbeta med då det kommer till mig själv. Men däremot har jag många saker jag vill göra och uppnå, därför har jag valt att göra en bucketlist. Denna kommer lite sent, Började skriva denna i December men har vart alldeles för mycket i privatlivet som hänt så har inte tagit mig tiden till bloggen så mycket!

1. Åka och besöka Auschwitz.

Ända sen jag fick lära mig på historialektionerna om andra världskriget så har jag velat åka till Krakow och besöka Auschwitz, En så stor men samtidigt så brutal händelse och historia vill jag hinna se innan jag dör!

2. Vara med och delta i TOUGHEST eller TOUGH VIKING.

Ville göra detta redan förra året, men då genomgick jag en operation och vid den tidpunkten där det krävdes som mest träning så skulle jag försöka ta det lugnt, därför tänkte jag göra detta året till det året där jag är med och deltar i någon större hinderbana/tävling.

3. Laga vegetariskt minst 2 gånger i veckan.

Jag har vart vegan och vegetarian i perioder, men har insett att jag inte riktigt känner mig redo för att bli 100% vegetarian eller vegan, Men under mina matveckor ( ja, vi planerar maten via varsin matvecka eftersom att det annars slutar med att ingen alls lagar mat) så kommer jag att göra vegetariska rätter med innehåll av mycket proteiner såklart!

4.Att spara en större summa (över 10k) till årskiftet.

Jag har världens möjlighet att spara pengar, men jag reser däremot mycket och det gör det svårare att spara en jättesumma. Men detta året ska detta ses som en utmaning ändå,

5. Besöka minst 3 länder innan 2019.

Detta kommer däremot vara rätt enkelt, Vi ska till London nu i Januari och Malta i Maj, så vi får se vars vi far senare i år! Vi funderar på Sydamerika till vintern iaf! Men somsagt så blir det ju säkert Polen (Krakow) också.

6. Besöka Madame Tussauds.

Detta ska vi passa på att göra när vi är i London!

7. Att göra något gott för en valfri främling.

Det är egentligen inte svårare än så, Att göra något gott för någon man inte känner är ju faktiskt hur enkelt som helst, men något som man ändå inte kanske inte gör så ofta som man borde.
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att resa i mitten av december är något jag rekommenderar starkt. År 2016 så åkte jag lite mer söderut än Gran Canaria, i Kap Verde. Denna vinterna blev det Gran Canaria. Bilderna är tagna mellan 15-22 dec, blivit lite väl försenad med att blogga här, hehe!

Men bilderna säger sitt, vi hade det underbart!

Vi åker även snart till London! Bara 19 dagar kvar <3

Likes

Comments

Nu behöver jag verkligen eran hjälp! Jag har en äldra systemkamera men har tänkt att både börja filma och fota.

Har länge velat ha en gopro Hero 5/6, men funderar på om jag istället ska köpa en kamera där jag både kan filma och fota. Eller om man helt enkelt bara ska ta fotografier med iphonen och ha en specifik kamera för att filma med?


Likes

Comments

När jag får tid o möjlighet o sköta detta fyrbenta hjärta så är dagen helt underbar. Jag brukar oftast inte tycka om att gå på promenader utomhus då det blir kallt. Men det är så mysigt att vara ute och gå med Saga, man stöter på mycket folk som vill komma fram och prata o titta på henne, man önskar att man kunde säga att det var sin egna hund, men nej. Det är Johns bror och hans tjej som är föräldrar till denna tös! Så fin <3

Likes

Comments

30 dagar kvar tills vi åker till Gran Canaria, är väl rätt så vanligt att man rent allmänt håller sig till en bättre kost innan man ska visa sig i bikini. Men det är faktiskt riktigt härligt att vara inne i denna perioden då man drar ned på kolhydrater, onödiga fetter och socker. Jag här länge nu fyllt på med mycket mat pga. att öka i muskelmassa.

Direkt när planet landar så ska vi åka till Kiruna direkt för att fira en jul också. Jag o John har kommit överens om att försöka hitta ett bra träningställe/gym på gran canaria om det gymmet på hotellet känns tråkigt. Inte för att vi känner att vi måste träna utan för att man har lättare att slappna av och njuta. Vi bägge får även ett mycket värre humör när vi inte får röra på oss.

Vet någon om något bra gym på Gran Canaria?

Likes

Comments

Idag ska jag testa mina nya produkter från Lumene, Har däremot redan testat pudret och det är en utav mina största favoriter i kategorin "skönhetsvård". Just nu har jag en foundation från Isa Dora som jag inte riktigt gillar då den är så oljig och får hyn att se rent förj*vlig ut. Så hoppas att denna nya foundation kommer att fungera och passa min hudton!

🎀

Likes

Comments

Contains affiliate links
Jag brukar alltid försöka leva en hälsosam livsstil med så bra produkter som möjligt, men jag är också en sån som det inte håller för i längden. Jag är en sån människa som behöver dosera mig med mycket koffein för att överhuvudtaget vara en människa.

Jag gymmar i princip varje dag, då är det nödvändigt att man fyller på med så mycket energi som möjligt, iallafall om man inte vill bryta ned sina muskler. Men när det blir mycket jobb i kombination med gym så blir man också väldigt trött o hängig, det resulterar i att man kanske överväger att stanna hemma istället. Därför är jag en sån som rekommenderar prestation-höjande produkter Dessa produkter nedanför har jag testat och rekommenderar alla starkt, kom ihåg att du måste hitta rätt produkt för dig. Men kan ex säga att Lean protein och kassen protein är bättre att ta om du har känslig mage.

Hyde Cutz i kombination med Noccos Pwo är ungefär likadan, däremot så är denna "stickiga" känsla mindre med Hyde cutz. Ripped Hardcore hjälper dig påvägen, men ta inte ripped hardcore samtidigt som du tar PWO då denna också innehåller koffein. Ripped hardcore består även av kapslar!

Ni kan klicka på den produkt ni vill läsa mer om eller köpa!

Likes

Comments

Jag är så glad att jag äntligen får berätta att min faster, Elisabeth som nu bor i Umeå. har lyckats med sin Inspo, design och känsla för kreativitet! För nu får hon äntligen sälja sina posters via desenio! Så himla roligt!


KLICKA PÅ LÄNKEN HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ELISABETHS POSTERS!

https://desenio.se/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw